3 gode råd til indretning af din entré

Sponsoreret

6 jun, 2022

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt. Indretningen er altså alfa og omega. Så hvis du ikke helt ved, hvordan du skal indrette din entré, finder du flere gode råd her.

1. Vælg en farve

Er du usikker på, hvor du skal starte, når det kommer til din entréindretning? Start med at vælge en farve, der passer sammen med resten af dit hjem. Det kan eksempelvis være farven på væggen eller blot gennem din indretning. Når du lander på en farve, kan du gå videre med dit projekt.

2. Køb funktionelle og smukke møbler

Entréen er det første sted, du træder ind, når du kommer hjem, og det sidste sted du ser, når du går ud ad døren. At have de helt rette møbler i rummet kan ende med at have en stor indflydelse på din dag.

Du bør have in mente, at det skal være smukke møbler, der er funktionelle på samme tid. Du kan vælge håndlavede møbler med flere funktioner. Det kan blandt andet være en bænk, hvor der er mulighed for at opbevare sko.

3. Overvej placeringen af dine møbler

Møblerne i din entré er vigtige. Men det er placeringen af dem også. Sørg for, at der er en fri passage til og fra døren, så du har god plads til at gå rundt i entréen. Det vil ende med at irritere dig, hvis du ikke har rigeligt med plads til at tage sko og jakke på og så videre.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...