3 gulvtyper til dit nye køkken

Sponsoreret

19 jul, 2022

Tillykke med dit nye hus!

 

Det er en stor ting at købe sit første hus, og første gang, du gør det, skal du med garanti gå på kompromis, fordi pengene ikke er store, når man er ung. Derfor har du måske også overtaget et hjem, hvor køkkengulvet er beklædt med korkplader.

 

At have en dartskive som sit køkkengulv er ikke længere særligt sexet, så det skal laves. Men det er ikke helt lige gyldigt, hvad du kaster på gulvet i dit nye gulv.

 

Køkkenet er nemlig rummet for mange flydende væsker af forskellig art. Det er derfor ikke hensigtsmæssigt at lægge almindelige gulvbrædder.

 

Fliser

En køkkenklassiker er fliser. De kommer i et utal af design og passer derfor med garanti også din køkkenstil.

 

Vælg nogle fliser der kan holde til lidt af hvert, da det ikke er sjældent, man taber gryder på gulvet. Her er jura marmorfliser et fantastisk bud på en holdbar flise. Vælger du jura marmorfliser skal du ikke bekymre dig om at skifte gulvet i din eller husets levetid.

 

Linoleum

Linoleum er et kunstigt plastikunderlag, som købes i store ruller. Med linoleum kan du derfor få et gulv uden synlige kanter, hvilket giver et flot og ensartet gulv hele vejen rundt. Linoleum bliver hurtigt slidt af dagligt brug, men er til gengæld nemt at rengøre.

 

Klikgulv

Hvis du elsker træ, og gerne vil fortsætte trægulvet i hele hjemmet, er klikgulve måske det rigtige valg for dig. Klikgulve er plader af lamineret træfinér, der klikkes sammen på gulvet for at få det til at ligne et rigtigt trægulv.

 

Klikgulv bliver ligesom linoleum hurtigt slidt, og kan være umuligt at pudse op, som med rigtige trægulve. De er dog nemme at klikke fra hinanden, når det først er lagt, og kan nemt udskiftes.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...