3 ting der pynter din altan

Sponsoreret

19 jan, 2022

 

Når man bor inde i byen, er der mindre frihed til det personlige touch, end der er ude på landet. Livet i lejlighed er per definition indrettet præcis som inde hos naboen, og interiøret svinger som regel kun med få møbler.

Det samme gælder altanen. I byerne ser man typisk en helt tom altan, der ikke viser tegn på menneskelig aktivitet. Det er en skam, da altanen er et fantastisk rum, som hurtigt kan gøres personlig med få virkemidler.

 

Møbler

Hvis du gerne vil gøre din altan mere indbydende for dig selv og dine gæster, er det en god idé at starte med lidt møbler. Selvom en gammel ølkasse giver et ungdommeligt look, er den ikke rar at sidde på hele aftenen. Køb derfor et par gode stole og et havebord, du kan sidde og spise mad ved. Det sætter også den perfekte ramme for en date.

 

Gulv

Mange små altaner har et iskoldt og beskidt metalgulv, som afspejler praktik mere end komfort. Der er masser af måder hvorpå, man kan gøre sit gulv både pænere og varmere på. For eksempel kan man anskaffe sig et par gulvtæpper. Det giver både et flot farvespil. Her kan man vælge om man vil have et klassisk tæppe af tekstil, eller et tæppe vævet af plastic.

Derudover findes der billige klikgulve, som du selv skærer til i altanens størrelse. Det er nemt og giver følelsen af et trædæk.

 

Planter

Altankasser må være den hurtigste måde at få liv ind i hjemmet på. Det er perfekt, hvis man savner at have hænderne i naturen og pleje om blomster. Derudover er det et must for madnørden, der med altankasser, selv vil kunne dyrke sine yndlingskrydderier. Basilikum, du selv har dyrket, smager bare bedre end et tørret produkt fra Netto.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...