3 ting der pynter din altan

Sponsoreret

19 jan, 2022

 

Når man bor inde i byen, er der mindre frihed til det personlige touch, end der er ude på landet. Livet i lejlighed er per definition indrettet præcis som inde hos naboen, og interiøret svinger som regel kun med få møbler.

Det samme gælder altanen. I byerne ser man typisk en helt tom altan, der ikke viser tegn på menneskelig aktivitet. Det er en skam, da altanen er et fantastisk rum, som hurtigt kan gøres personlig med få virkemidler.

 

Møbler

Hvis du gerne vil gøre din altan mere indbydende for dig selv og dine gæster, er det en god idé at starte med lidt møbler. Selvom en gammel ølkasse giver et ungdommeligt look, er den ikke rar at sidde på hele aftenen. Køb derfor et par gode stole og et havebord, du kan sidde og spise mad ved. Det sætter også den perfekte ramme for en date.

 

Gulv

Mange små altaner har et iskoldt og beskidt metalgulv, som afspejler praktik mere end komfort. Der er masser af måder hvorpå, man kan gøre sit gulv både pænere og varmere på. For eksempel kan man anskaffe sig et par gulvtæpper. Det giver både et flot farvespil. Her kan man vælge om man vil have et klassisk tæppe af tekstil, eller et tæppe vævet af plastic.

Derudover findes der billige klikgulve, som du selv skærer til i altanens størrelse. Det er nemt og giver følelsen af et trædæk.

 

Planter

Altankasser må være den hurtigste måde at få liv ind i hjemmet på. Det er perfekt, hvis man savner at have hænderne i naturen og pleje om blomster. Derudover er det et must for madnørden, der med altankasser, selv vil kunne dyrke sine yndlingskrydderier. Basilikum, du selv har dyrket, smager bare bedre end et tørret produkt fra Netto.

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Har du en genopladelig lampe, kan du bruge den mange forskellige steder. Du kan altså lade fantasien få frit spil, da du ikke er afhængig af, at der skal være...

Gode råd til indretning af ældreboligen

Gode råd til indretning af ældreboligen

Indretning af en ældrebolig inkluderer ofte flere hensyn, der skal tages, end ved indretning af en almindelig bolig. Det kan være vigtigt at tænke på, hvordan...

Få inspiration til dit nye spisebord

Få inspiration til dit nye spisebord

Står du og mangler et spisebord, er du landet det helt rigtige sted! Der fås mange spiseborde i forskellige materialer og former, der passer perfekt ind i...