3 tips til hvordan du kan skabe sommerstemning i haven

Sponsoreret

4 jun, 2021

Nu er sommeren for alvor rykket ind i det danske med lunere temperaturer og mere sol på programmet. Det kalder på flere stunder haven og terrassen eller på altanen – men er dit udemiljø klar til at du og familien skal bruge mere tid udenfor? I det følgende får du 3 gode og hurtige tips til, hvordan du kan skabe en stemning, der indbyder til hygge udenfor.

1. Grønne planter og sommerblomster

Hvis der er noget, der kan sætte stemningen på terrassen og i haven, så er det når sommerblomsterne springer ud. Men hvis ikke du har en have med en masse bede, så kan du selv give din have lidt liv ved at plante krukkerne til med alle dine yndlingsblomster. Vælger du at blande de traditionelle krukker med kurve til planter, så giver det både lidt ekstra hjemlig hygge og stemning. Kombiner også gerne krukker og kurve med lidt lanterner i små grupper, og så kan I også nyde uderummet efter mørkets frembrud.

2. Havemøbler og/eller loungesæt

Ingen hyggestunder på terrassen, i haven eller på altanen uden havemøbler – og har I ekstra god plads, så kan I vælge at have flere områder, hvor man kan sidde og spise eller slænge sig. Måske er der en terrasse, der egner sig til formiddagssolen, her er det rart at kunne sidde med din morgenmad under en parasol, og om aftenen kan I så rykke i de mere bløde loungemøbler en god drinks efter grillmiddagen.

3. Tæpper, puder og andre tekstiler

Noget af det der hører sig til om sommeren er lange nætter og hygge på terrassen med gode venner – og det især, hvis du har gjort lidt ekstra for at gøre stemningen ekstra hyggelig. Der er mange måder at sætte stemningen på, men tekstiler i alle former – såsom lækre puder, varme tæpper og en fin dug på bordet – gør noget helt særligt. Det er en god måde at trække lidt af det hjemlige fra stuen med ud i havemiljøet. Har I en overdækket terrasse eller altan, så flyder inde og ude endnu nemmere sammen. Et tæppe og en pude i ryggen gør samtidig de ofte ikke så bløde havemøbler lidt mere komfortable.

 

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...