4 kreative måder du kan give nyt liv til gamle møbler

Sponsoreret

4 mar, 2022

Har du flere gamle møbler, er der ingen grund til at smide dem ud. For rent faktisk kan du give dem nyt liv på flere forskellige måder. 

Har du lyst til at give dig i kast med et kreativt projekt, eller har du flere møbler, der trænger til en renovering eller opdatering, så bør du læse med videre her. Renovering af møbler kan foregå på mange måder, og nedenstående forslag er blot et udpluk.

  1. Tilføj ben eller skift de gamle ben ud med nye

Selvom det måske ikke virker som noget stort, så kan ben gøre rigtig meget for et møbel. Tilføjelsen af et par smarte ben kan hurtigt få et gammelt møbel til at ligne en million. Du kan desuden også bruge nye ben til at hæve et gammelt møbel, hvis du har lyst til det.

  1. Mal låger eller skuffer

Det er ikke altid nødvendigt at male hele møblet. Sommetider kan det være nok bare at male låger og skuffer. Det kommer helt an på møblet samt dine ønsker.

  1. Mal hele møblet

Dog giver det nogle gange et bedre resultat, hvis du maler hele møblet. Det er altså noget, du skal beslutte fra møbel til møbel. Vil du gerne have noget mere farve ind i dit hjem, kan du male møblet i en mere dristig farve. Ønsker du derimod et mere afdæmpet møbel, så vælg en neutral farve.

  1. Ombetrækning og ompolstring

Er din sofa ikke, hvad den har været, eller har du en gammel lænestol, som du bare ikke vil af med? Så kan det sagtens være, at en ombetrækning eller en ompolstring er svaret. 

 

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...