Alt det der roder

Sponsoreret

7 apr, 2021

Er du også et rodehoved? Så er vi helt med dig! Når man har mange ting, er det simpelthen så vigtigt med god opbevaring – ellers er det bare for nemt at smide trøjen henover stoleryggen, kaste dine løbesko hen i hjørnet eller efterlade det afsluttede brætspil på spisebordet.

Vi har altid ambitioner om, at alle småtingene kan samles pænt på hylden, og bøgerne kan da sagtens ligge flot stablet på reolen, ligesom at skoene jo altid kan stilles pænt på plads efter brug – men så går der en uge, og så er den ambition glemt. Lyder det som dig? Så har vi kun ét råd: opbevaring!

Hellere rod bag lukkede låger end rod for øjet

Det kan godt være, at et stort skab i entréen ikke gør dig til et organiseret menneske, men til gengæld vil dit hjem se pænt og ryddet ud – og så kan du altid give skabet den store tur, når du har overskuddet.

Det er lidt ligesom, når du vælger et stort og lækkert tøjstativ til soveværelset, hvor ambitionen er, at tøjet skal hænge pænt sorteret i farver og med et godt mellemrum imellem hvert stykke. Det bliver heller aldrig helt godt, vel?

Med andre ord, er det bare en god idé at udstyre sig med opbevaring, som har låger, og hvis du alligevel har kastet dig ud i et af de famøse tøjstativer, så vil vi helt sikkert anbefale dig at sætte et gardin op foran.

Vi kan garantere, at du ikke vil fortryde at få gemt dine mange sager væk, og du kan få et væld af løsninger til formålet!

Find den perfekte dobbeltseng

Find den perfekte dobbeltseng

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset? Hos Bedz har de senge og madrasser i en uovertruffen kvalitet, så du kan få den søvn, du fortjener....

Hvad har jeg brug for i mit soveværelse?

Hvad har jeg brug for i mit soveværelse?

Uanset din personlige stil eller dit budget er der bare nogle ting, der skal være i et soveværelse. Med de rigtige ting kan du nemlig være sikker på, at du...

Mangler du en ny sommerkjole?

Mangler du en ny sommerkjole?

Trænger din garderobe til en udskiftning, måske har du lige indset at din garderobe mangler kjoler og måske især hvide kjoler, som du kan bruge om sommeren?...