Alt det der roder

Sponsoreret

7 apr, 2021

Er du også et rodehoved? Så er vi helt med dig! Når man har mange ting, er det simpelthen så vigtigt med god opbevaring – ellers er det bare for nemt at smide trøjen henover stoleryggen, kaste dine løbesko hen i hjørnet eller efterlade det afsluttede brætspil på spisebordet.

Vi har altid ambitioner om, at alle småtingene kan samles pænt på hylden, og bøgerne kan da sagtens ligge flot stablet på reolen, ligesom at skoene jo altid kan stilles pænt på plads efter brug – men så går der en uge, og så er den ambition glemt. Lyder det som dig? Så har vi kun ét råd: opbevaring!

Hellere rod bag lukkede låger end rod for øjet

Det kan godt være, at et stort skab i entréen ikke gør dig til et organiseret menneske, men til gengæld vil dit hjem se pænt og ryddet ud – og så kan du altid give skabet den store tur, når du har overskuddet.

Det er lidt ligesom, når du vælger et stort og lækkert tøjstativ til soveværelset, hvor ambitionen er, at tøjet skal hænge pænt sorteret i farver og med et godt mellemrum imellem hvert stykke. Det bliver heller aldrig helt godt, vel?

Med andre ord, er det bare en god idé at udstyre sig med opbevaring, som har låger, og hvis du alligevel har kastet dig ud i et af de famøse tøjstativer, så vil vi helt sikkert anbefale dig at sætte et gardin op foran.

Vi kan garantere, at du ikke vil fortryde at få gemt dine mange sager væk, og du kan få et væld af løsninger til formålet!

Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Din e-cigaret er ikke en engangsforestilling ligesom en almindelig smøg er. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så du sikrer en holdbarhed, som er så...

Gør opvasken til en leg

Gør opvasken til en leg

Har du ikke allerede en opvaskemaskine, eller trænger du til at udskifte den gamle? Så er det oplagt at investere i en ny og funktionel model. En...

Det perfekte par bukser

Det perfekte par bukser

At finde et par komfortable bukser kan ofte være en større opgave – og særligt for os kvinder handler det om at finde et par, som er behagelige at have på, og...