Beskyt dit spisebord med en praktisk bordskåner i filt

Sponsoreret

1 mar, 2022

Er du en af de mange, som engang imellem godt kan komme til at stille dine gryder eller pander direkte på spisebordet? Og er du også godt træt af de grimme brændmærker og grimme skjolder? Så er det i den grad en god ide at have et par bordskånere, som du kan bruge for at forhindre de varme gryder, i at lave grimme mærker på bordet. Vil du samtidig gerne have en der er flot at se på? Hvorfor så ikke se igennem det flotte udvalg, blandt andet en filt bordskåner, som du kan finde hos zigzign.dk?

 

Håndlavet pynt til bordet

Det unikke ved at vælge en bordskåner i filt er, at hver eneste er helt sin egen. Ikke to er ens, de er nemlig lavet i hånden, af ren uld som er filtet, og derefter indfarvet i mange forskellige farver. Det betyder at du altid har muligheden for at pynte bordet i flotte farver, og når du ikke bruger de flotte bordskånere i filt, kan du for eksempel bruge dem som pynt under en potteplante, eller på en hylde i køkkenet. 

 

Bruger du en af de mange bordskånere til dagligt, er der selvfølgelig stor risiko for at de bliver beskidte, eller at der bliver spildt mad på dem. Heldigvis er de mange forskellige bordskånere i filt, lavet således de sagtens kan tåle en maskinvask, endda også uden at gå i stykker, så længe du sørger for at vaske dem på et nænsomt uldprogram, og ved 30 grader. 

 

Få inspiration til dit nye spisebord

Få inspiration til dit nye spisebord

Står du og mangler et spisebord, er du landet det helt rigtige sted! Der fås mange spiseborde i forskellige materialer og former, der passer perfekt ind i...