Boligdrømme om dansk design

Sponsoreret

6 apr, 2021

Hvis der er noget, som vi kan være stolte af her i Danmark, så er det vores evne til at skabe designklassikere inden for møbelbranchen. Hans Wegner, Børge Mogensen og ikke mindst Arne Jacobsen har alle bidraget med design i topklasse, og selvom de alle tre er gået bort for længe siden, så lever deres møbelklassikere videre i bedste velgående! Det gør de naturligvis, fordi arkitekterne har formået at skabe et tidløst og minimalistisk design, som går i spænd med de danske værdier – og derfor forstår vi også godt, hvorfor mange drømmer om at implementere et eller flere designs i hjemmet.

Hvilken designklassiker drømmer du om?

Det smukke ved de mange danske møbelklassikere er også, at det er de færreste, som har pengene til blot at gå ud og købe dem i nærmeste møbelhus. Kvaliteten og designet er af allerhøjeste kvalitet, historien er god, og dermed er priserne naturligvis også høje. Men der er noget beundringsværdigt over at spare op til et møbel, som potentielt kan følge dig resten af livet. Og følge dig resten af livet, det kan det i hvert fald!

Hans Wegners Y-stol harmonerer med ethvert spisebord, Børge Mogensens Den Spanske Stol skaber et elegant blikfang i enhver stue, og Arne Jacobsens Ægget er en overdådig lænestol til dit yndlingshjørne i boligen. Uanset hvilken designklassiker du drømmer om, så er der ingen tvivl om, at den vil gøre noget positivt for dit hjem!

Vi elsker idéen om dansk design – udtrykket, stoltheden og den gode historie. Måske har du endda været så heldig at arve en af de danske designklassikere fra et nært familiemedlem? Der er ingen tvivl om, at købet af et designermøbel er en investering, som kan gå over i generationer.

 

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Trænger dit skærebræt til en udskiftning, eller ønsker du et sæt mere til samlingen? Hos Rikki Tikki Shop har de et stort udvalg af skærebræt sæt, så du igen...

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Du kender sikkert allerede til den populære Verner Panton Flowerpot lampe, og måske overvejer du at forkæle dig selv med en? I så fald bør du kigge forbi...