Designklassikere, der bliver ved med at dominere

Sponsoreret

4 sep, 2021

Der er ingen tvivl om, at interessen for boligindretning fortsat er stigende. Her har man virkelig mulighed for at fremvise sin identitet og sine interesser. Samtidig bliver vi hele tiden introduceret for nye boligtendenser, som vi sammensætter med de gode gamle klassikere, der aldrig går af mode. I dette indlæg introducerer vi dig for netop nogle af disse designklassikere, som du med garanti kan indføre i boligen helt uden at blive træt af dem.

‘Grand Prix’ af Arne Jacobsen

Spisestolen, som er tegnet af danske Arne Jacobsen. Her får du et minimalistisk design, der vil passe om ethvert spisebord – også en mindre stue. I 1957 vandt stolen ved Triennalen i Milano.

‘Trissen’ af Nanna Ditzel

Et enkelt sidebord, som kan fås i flere størrelser. Designet er tidløst og med bløde kanter, og med det i boligen vil du ikke få andet end god indretningsstil!

‘Den Spanske Stol’ af Børge Mogensen

På trods af sit robuste design, så er udtrykket både klassisk og raffineret. Mange drømmer om denne stol i hjemmet, som må siges at være et æstetisk supplement i enhver indretning.

‘CH25’ af Hans J. Wegner

Går flet nogensinde af mode? Det nægter vi at tro! Med andre ord er dette den perfekte lænestol både til boligen og sommerhuset. Udstyr den med et æstetisk tæppe og få et gennemført look.

‘Y-stolen’ af Hans J. Wegner

Vi slutter naturligvis af med endnu en designklassiker af Hans J. Wegner. Når du har udstyret læsehjørnet med CH25, er Y-stolen det perfekte supplement rundt om spisebordet. Drømmer du om at skabe et lidt særligt design, kan du udstyre dine Y-stole med hynder til y-stole.

 

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...