Designklassikere, der bliver ved med at dominere

Sponsoreret

4 sep, 2021

Der er ingen tvivl om, at interessen for boligindretning fortsat er stigende. Her har man virkelig mulighed for at fremvise sin identitet og sine interesser. Samtidig bliver vi hele tiden introduceret for nye boligtendenser, som vi sammensætter med de gode gamle klassikere, der aldrig går af mode. I dette indlæg introducerer vi dig for netop nogle af disse designklassikere, som du med garanti kan indføre i boligen helt uden at blive træt af dem.

‘Grand Prix’ af Arne Jacobsen

Spisestolen, som er tegnet af danske Arne Jacobsen. Her får du et minimalistisk design, der vil passe om ethvert spisebord – også en mindre stue. I 1957 vandt stolen ved Triennalen i Milano.

‘Trissen’ af Nanna Ditzel

Et enkelt sidebord, som kan fås i flere størrelser. Designet er tidløst og med bløde kanter, og med det i boligen vil du ikke få andet end god indretningsstil!

‘Den Spanske Stol’ af Børge Mogensen

På trods af sit robuste design, så er udtrykket både klassisk og raffineret. Mange drømmer om denne stol i hjemmet, som må siges at være et æstetisk supplement i enhver indretning.

‘CH25’ af Hans J. Wegner

Går flet nogensinde af mode? Det nægter vi at tro! Med andre ord er dette den perfekte lænestol både til boligen og sommerhuset. Udstyr den med et æstetisk tæppe og få et gennemført look.

‘Y-stolen’ af Hans J. Wegner

Vi slutter naturligvis af med endnu en designklassiker af Hans J. Wegner. Når du har udstyret læsehjørnet med CH25, er Y-stolen det perfekte supplement rundt om spisebordet. Drømmer du om at skabe et lidt særligt design, kan du udstyre dine Y-stole med hynder til y-stole.

 

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....