Det skal du vide omkring VVS arbejde

Sponsoreret

4 feb, 2022

Skal du i gang med en større renovering derhjemme? Og bliver du en gang imellem fristet af tanken, om at gøre det hele selv? Selvom du er fiks på fingrene, er der selvfølgelig mange ting du selv kan gøre, men nogle ting bør du dog holde fingrene fra. Bor du i Vejle, så kan det være en fordel at finde en lokal VVSér, for eksempel Petrowsky, som er VVS Vejle.

 

Det må du selv lave

Er du lidt i tvivl om hvad det er du gerne må, og hvad du bestemt ikke må, når det handler om VVS arbejde, så se med lige her. 

 

Når det handler om arbejde indenfor VVS branchen, er der strenge krav om, at bestemte former for VVS arbejde, altid skal udføres af en faglært VVS-mand med autorisation. Her får du en lille liste, over nogle af de ting du selv må lave, når det handler om VVS arbejde: 

 

  • Tilslutte både vaske- og opvaskemaskine
  • Tilslutte blandingsbatteri på toilet
  • Skifte pakninger i vandhaner, samt vandhane
  • Opsætte og tilslutte ny radiator
  • Lave og tilslutte gulvvarme, så længe der ikke cirkulerer fjernvarmevand rundt i anlægget

 

Hvis du vælger ikke at overholde reglerne, omkring håndværk og VVS arbejde, så kan det i den sidste ende med at koste dig mange penge. Penge som du i stedet, kan bruge på alle de andre ting i boligen, der trænger til en kærlig hånd. Samtidigt kan et ulovligt og dårligt gør-det-selv arbejde, være en stor ulempe, den dag du gerne vil sælge dit hus. 

 

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...