Disse pander er uundværlige i ethvert køkken

Sponsoreret

4 mar, 2022

Er det nok med bare en enkelt pande i køkkenet? Nej, det er det som regel ikke. Dog afhænger det i bund og grund af dine behov. Dette er på grund af, at de forskellige stegeopgaver kræver forskellige typer pander.

Selvfølgelig kan du godt bruge den samme pande til det hele, men det giver dig langt fra de bedste resultater. Så hvis du kun har en pande, er det en god idé, at du investerer i et par stykker mere. I denne korte guide får du et overblik over, hvilke pander du altid bør have i dit køkken.

4 gode pander til køkkenet

  • En lille stegepande – En helt klassisk stegepande i en mindre model er rigtig god at have ved hånden. Sådan en stegepande er blandt andet perfekt, hvis du gerne vil lave en omelet eller stege et spejlæg. Desuden kan stegepanden bruges til alle de typiske og mest almindelige stegeopgaver. Denne type stegepande har som regel en størrelse på mellem 20 og 24 centimeter.
  • En stor stegepande – Udover at du bør have en lille stegepande, bør du også have en større model. Denne stegepande har som regel en størrelse på omkring 28 centimeter. En stor stegepande er velegnet til at stege alt lige fra frikadeller til kyllingebryst eller noget helt tredje.
  • En sauterpande – Hvis du er vild med at lave simreretter, wokretter eller lignende, så bør du have en sauterpande. En sauterpande er forsynet med høje kanter, og så kan den anvendes til flere forskellige madlavningsteknikker.
  • En grillpande – Sidst men ikke mindst bør du have en grillpande. Grillpanden er uden tvivl bedst til bøffer, koteletter samt andre madvarer, hvor der er brug for grillstriber.
Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...