Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Sponsoreret

17 maj, 2021

Du kender sikkert allerede til den populære Verner Panton Flowerpot lampe, og måske overvejer du at forkæle dig selv med en? I så fald bør du kigge forbi elbutikken.dk og se deres store udvalg af de flotte designlamper.

Kvalitet i dit hjem

Den kendte lampe af designeren Verner Panton er atter blomstret op og er blevet populær hos mange danskere. Efterhånden er den at finde i mange danske hjem, også i den yngre generation, der har fået øjnene op for det flotte design. Flowerpot-lampen blev designet i 1968, og siden har det været en klassiker, der har været at finde i mange hjem. Verner Panton er en kendt designer, som blandt andet lagde en stor indsats inden for belysning, rumdesign og møbler, og helt unikt for ham var, at han undersøgte og arbejdede med nye materialer og forskellige produktionsmetoder. 

Unikt design

Et af hans designs har siden vundet frem som et af de mest klassiske, hvis popularitet er steget flere gange, og det er sket igen den dag i dag. Flowerpot-lampen er inspireret af bløde linjer og består af to halvkugler, der vender mod hinanden. Den nederste halvkugle dækker over pæren, hvilket gør, at selv pæren er skjult, så lyset ikke er skarpt og blændende, men roligt og behageligt. Besøger du elbutikken.dk, bliver du mødt af et stort udvalg af de flotte design, heriblandt både pendlerlamper og bordlamper. Flowerpot-lampen fås i mange forskellige farver, så der er helt sikkert en, der falder i din smag, og som passer i dit hjem.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...