Dyrk kærligheden i hverdagen

Sponsoreret

16 maj, 2022

Kloge hoveder fortæller os, at forelskelsesfasen varer i ti måneder. Herefter kan man selvfølgelig godt elske hinanden, men den der euforiserende følelse af ubetinget kærlighed og lykke ebber altså ud. Nogle vil genkende billedet, og andre vil mene, at det er helt skævt. Svaret er måske ikke så sort-hvidt, men handler om, hvorvidt man dyrker kærligheden i hverdagen.

I starten af forholdet springer vi nærmest rundt på den ene store kærlighedserklæring efter den anden. Er man heldig, får man også en genudsendelse i form af et grandiost frieri efter nogle år.

Men kærlighedserklæringer behøver ikke at være noget med en stille skovsø, dyr champagne og en nat med fyrværkeri. En kærlighedserklæring kan også være en stille aften på sofaen med en god film og gifler.

Dyrk litteraturen sammen

Mange mennesker er glade for at læse. Desværre er det ikke den hyggeligste aktivitet i et forhold, hvor man typisk ligger i hver sin ende af sofaen med hver sin bog. Men skal det være sådan?

Hvis I er heldige nok til begge at dyrke en bestemt genre, kan I læse sammen, ved på skift at læse op for hinanden. Om det er filosofi, selvhjælpsbøger eller Science Fiction, gør ingen forskel. Find jeres indre fortællerstemme frem og se en verden udfolde sig foran jer. På den måde kan I også tage stilling og diskutere, det der lige er blevet læst.

Kærlighed gennem sanser

Sanserne må være noget af den sidste rest, vi har af urmennesket. Derfor kan det vække kærligheden i jeres dybeste kerne.

Sanser kan pirres på mange måder, med blandt andet parfumer og fysisk kærtegn. I kan også servere mad for hinanden, mens den ene har bind for øjnene, så I tvinger jer selv til rigtigt at smage efter på maden og bruge længere på måltidet.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...