Få det bedste arbejdsmiljø i hjemmekontoret

Sponsoreret

23 apr, 2021

Hjemmearbejde har stået på i mange måneder, og mange medarbejdere er hjemsendt. Det betyder, at folk har været nødt til at finde kreative løsninger på noget af det mest basale, som ellers ville kunne findes på deres normale kontor. Det er alt lige fra skriveborde eller noget så simpelt som en god kontorstol.

Den nye rutine

Når man arbejder hjemmefra skal man have en del selvdisciplin. Det har mange fundet ud af, og man bliver let distraheret, hvis man sidder i samme rum, som resten af familien gør.

Her er det oplagt at finde et sted, hvor der kan være nogenlunde ro. Det er dog også vigtigt, at man får en smule sollys i løbet af dagen. Man kan placere et bord foran et vindue, så man får mest mulig naturligt lys, så hjernen forbliver frisk.

Den gode rutine begynder allerede, inden arbejdet gør. Det er vigtigt at prøve at få en relativ normal hverdag, selvom man arbejder hjemmefra. Nogle mennesker har haft gavn af at ”gå på arbejde”. Det vil sige, at man inden arbejdstiden går en tur bare i 10-15 minutter for at komme lidt i gang.

Det essentielle til hjemmekontoret

Hvis både det gode sted og den gode rutine er fundet, så skal man tænke på, hvad kontoret egentlig har mest brug for. Den gode stol er essentiel, fordi man bruger det meste af dagen siddende. Dog er en anden fornuftig ting at anskaffe sig nogle opslagstavler. På den måde kan man holde styr på diverse opgaver, som opstår på arbejdet.

Man har et visuelt overblik over alle de ting, man skal huske, og planlægningen af dagen bliver måske endda nemmere. Hvis man strukturerer sin hverdag, kommer man langt bedre igennem den med en højere grad af effektivitet.

Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Din e-cigaret er ikke en engangsforestilling ligesom en almindelig smøg er. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så du sikrer en holdbarhed, som er så...

Gør opvasken til en leg

Gør opvasken til en leg

Har du ikke allerede en opvaskemaskine, eller trænger du til at udskifte den gamle? Så er det oplagt at investere i en ny og funktionel model. En...

Det perfekte par bukser

Det perfekte par bukser

At finde et par komfortable bukser kan ofte være en større opgave – og særligt for os kvinder handler det om at finde et par, som er behagelige at have på, og...