Få et mere unikt hjem med keramik

Sponsoreret

19 jul, 2022

Keramik har længe været, noget ens børn kom hjem med fra skolen, eller noget man kunne få kastet gratis i nakken på loppemarkeder. Men keramik er ikke noget, man skal kimse ad. 70’er porcelænet har nemlig mere at byde på.

 

For i disse tider er musselmalet kommet tilbage som en storm sammen med kopper fra Bodum. Det betyder, at man ikke kan blive budt på kaffe, uden at blive mødt af det samme hvide og kedelige porcelæn hver gang.

 

Følger du med på den dille, kommer alle hjem hurtigt til at ligne hinanden, og hvad er det sjove egentlig i det?

 

Kvalitet

Krus og kopper i keramik er ikke bare noget, man finder til en slik. Det er også meget ofte husgenstande i høj kvalitet som nogle dygtige håndværkere sidder og bruger mange timer på hver eneste dag.

 

Det giver en robusthed til kopperne som ikke ses lige hos glas og porcelæn. Det er især at foretrække, hvis man bor i et småbørnshjem og ikke vil gå og bekymre sig for sine ting hele tiden. Her er virkelig tale om kunsthåndværk, der kan tåle at blive brugt – af både de mindste og de største.

 

Unikt design

Meget keramik er håndlavet og håndmalet. Det betyder, at du med keramik virkelig kan få et hjem der skiller sig ud fra alle dine venners. Keramik har sjældent et stilsikkert og rent udtryk, men er mere legesygt og naivt på en barnlig måde.

 

Det passer perfekt til hjem, der ikke ønsker at tage sig selv for alvorligt, men som ønsker at beholde en ungdommelig i ild. Og hvem har også i virkeligheden travlt med at blive voksne, det kan vi altid være. Livet handler om at kaste sig ned i en dyb sø af leg og kunst.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...