Få et stilfuldt hjemmekontor

Sponsoreret

18 okt, 2022

Hvis du arbejder hjemme, er du heldig at have kontoret kort inden for din rækkevidde. Samtidig er det farligt, for det kan ske, at du glemmer at sortere arbejde og privatliv, og enten bruger for meget tid på det private, når man bør arbejde, eller arbejder, når man bør bruge tid med familie og venner.

Det er en hårfin balance, og det er noget, som alle der har hjemmekontor, lige skal lære at mestre.

Hvis du indimellem har svært ved at komme i gang med dit arbejde, kan det måske hjælpe dig at lave en makeover i dit hjemmekontor.

Det behøver ikke at være de kæmpestore ændringer, der skal ske, for at du føjer lidt ny energi til kontoret og hjernen.

Din hjerne bliver nemlig vækket af, at der sker noget nyt omkring dig, og dermed bliver du mere energisk og motiveret, hvis du laver et par indretningsmæssige ændringer i dit hjemmekontor.

Start i det store og slut i det mindre

Først må du kigge på, om der er noget radikalt, du trænger til at få ændret på dit kontor. Det kan for eksempel være en væg, der skal males i en anden farve, eller trægulvet, der skal slibes og have oliebehandling. Det er det første, du må tage stilling til.

Dernæst kommer de mindre ting – detaljerne. Det er primært indretningen, der her skal ses på. For eksempel kan du overveje, om du bør skifte din kontorstol ud med en nyere, mere komfortabel og pænere model?

Det kan også være, at du skal have dig et af de smarte hæve/sænke-borde, så du altid kan justere bordet efter, om du står eller sidder.

Du kan også få en flot standerlampe, som vil pynte og bringe mere lys i et hjørne, der ellers er lidt mørkt og kedeligt.

 

 

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Pladespilleren får igen en plads i flere og flere danske hjem. Mange elsker den retro-agtige måde, at høre musik på – og det kan da også noget helt særligt,...

Sådan finder du unikke julegaver

Sådan finder du unikke julegaver

Der er mange grunde til at give nogle særlige og lidt personlige julegaver til dine nærmeste. Om det er til din mor, søster, bror eller gode ven eller...