Få inspiration til dit nye spisebord

Sponsoreret

3 mar, 2023

Står du og mangler et spisebord, er du landet det helt rigtige sted! Der fås mange spiseborde i forskellige materialer og former, der passer perfekt ind i hjemmets spisestue eller i det mindre køkken. Læs nærmere her og få inspiration til dit næste spisebord samt få gode tips til overvejelser, du kan gøre dig.

 

Design og kvalitet

Fælles for spiseborde er, at de fås i forskellige designs og kvaliteter, hvilket gør at de passer ind i de fleste danske hjem. Kvaliteten hænger ofte sammen med prisen, og de fås et bredt prisleje. Du kan vælge alt fra et skandinavisk bord til et mere farverigt.

 

Skal dit spisebord være rundt eller firkantet?

Uanset størrelse, er spisebordet samlingspunktet for nærvær og gode stunder. Det er derfor et vigtigt element i boligen. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have et rundt eller firkantet spisebord? Så læs mere her.

 

Det runde spisebord giver rig mulighed for, at alle ser hinanden i øjnene, og dermed fungerer interaktionen ligeværdig. En vigtig overvejelse at gøre sig er antallet af bordben, da dette har afgørende betydning for benpladsen. runde spiseborde kan findes med alt fra et til fire bordben, så der er noget for enhver smag.

 

Et firkantet spisebord betegnes som det klassiske spisebord i hjemmet. Dets kvadratiske form giver anledning til at tænke kreativt, da det har et stort potentiale og giver mange indretningsmuligheder. Vælger du et firkantet bord skal du overveje bordets hjørner i forhold til, hvordan dine gæster placeres om bordet.

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Sådan kan du bruge en genopladelig lampe

Har du en genopladelig lampe, kan du bruge den mange forskellige steder. Du kan altså lade fantasien få frit spil, da du ikke er afhængig af, at der skal være...

Gode råd til indretning af ældreboligen

Gode råd til indretning af ældreboligen

Indretning af en ældrebolig inkluderer ofte flere hensyn, der skal tages, end ved indretning af en almindelig bolig. Det kan være vigtigt at tænke på, hvordan...