Få inspiration til dit nye spisebord

Sponsoreret

3 mar, 2023

Står du og mangler et spisebord, er du landet det helt rigtige sted! Der fås mange spiseborde i forskellige materialer og former, der passer perfekt ind i hjemmets spisestue eller i det mindre køkken. Læs nærmere her og få inspiration til dit næste spisebord samt få gode tips til overvejelser, du kan gøre dig.

 

Design og kvalitet

Fælles for spiseborde er, at de fås i forskellige designs og kvaliteter, hvilket gør at de passer ind i de fleste danske hjem. Kvaliteten hænger ofte sammen med prisen, og de fås et bredt prisleje. Du kan vælge alt fra et skandinavisk bord til et mere farverigt.

 

Skal dit spisebord være rundt eller firkantet?

Uanset størrelse, er spisebordet samlingspunktet for nærvær og gode stunder. Det er derfor et vigtigt element i boligen. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have et rundt eller firkantet spisebord? Så læs mere her.

 

Det runde spisebord giver rig mulighed for, at alle ser hinanden i øjnene, og dermed fungerer interaktionen ligeværdig. En vigtig overvejelse at gøre sig er antallet af bordben, da dette har afgørende betydning for benpladsen. runde spiseborde kan findes med alt fra et til fire bordben, så der er noget for enhver smag.

 

Et firkantet spisebord betegnes som det klassiske spisebord i hjemmet. Dets kvadratiske form giver anledning til at tænke kreativt, da det har et stort potentiale og giver mange indretningsmuligheder. Vælger du et firkantet bord skal du overveje bordets hjørner i forhold til, hvordan dine gæster placeres om bordet.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...