Få mere at vide om tilskudsordninger til varmepumper

Sponsoreret

31 aug, 2022

Regeringen er med et bredt flertal i Folketinget blevet enige om en klimaaftale. Denne klimaaftale skal være med til at sikre, at Danmark bliver et mere grønt land. Derudover giver denne aftale dig mulighed for at få et tilskud til varmepumpe 2022. Er det interessant for dig, og vil du gerne vide mere om dette? Så læs med videre her.

Søg om tilskud til din varmepumpe

Det er muligt at få tilskud til en varmepumpe til og med 2026. Du kan for det meste søge om tilskuddet to til tre gange om året. Hvis du gerne vil søge om tilskud, gælder det om at være parat, når der bliver åbnet op for ansøgningsmuligheden. 

Tilskud til varmepumpe fordeles nemlig efter, hvem der søger først. Derfor bør du være opmærksom på, hvornår der kan søges således, at du har en større mulighed for at få bevilliget tilskuddet.

Lær mere om de forskellige ordninger

Der findes flere forskellige ordninger, som kan hjælpe dig økonomisk, hvis du gerne vil skifte til en varmepumpe. Herunder er der en kort beskrivelse af de forskellige ordninger:

Skrotningsordningen 2022

I klimaaftalen står der, at du har mulighed for at få et ekstra tilskud fra Energistyrelsen ved hjælp af den såkaldte Skrotningsordning. Skrotningsordningen går ud på, at du skal skille dig af med eller skrotte dit gamle olie- eller gasfyr og i stedet købe en varmepumpe på abonnement.

Bygningspuljen 2022

Den 15. oktober 2020 kom der en ny tilskudsmulighed, som bliver kaldt for Bygningspuljen. Bygningspuljen henvender sig til dig, der ønsker at opnå en energibesparelse i din bolig. Du kan kun få tilskuddet, hvis der er tale om en helårsbeboelse.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...