Få mere ud af haven

Sponsoreret

1 maj, 2022

Den danske sommer bliver varmere og varmere. Er man haveejer, er der ingen grund til ikke at nyde de høje temperaturer. For om sommeren åbner haven sig op som det ekstra rum, man har savnet i årets resterende måneder. Derfor flytter mange danskere nærmest deres liv ud i solens stråler, der heldigvis ikke er ulideligt hårde.

 

Her er haveejeren velsignet, for man kan i sandhed indrette haven lige som det passer én lige meget, hvilket liv man ønsker.

 

Havebruser

En udendørs bruser fungerer perfekt i mange haver. Der findes vel få bedre ting, end et brusebad i solen under åben himmel.

 

Bliver det lidt for varmt at ligge i solsengen klarer en kold skyller hurtigt det begyndende solstik. Ligeledes er det den perfekte afslutning på en løbetur i solen, hvor det at gå indenfor ikke er det mest attraktive.

 

Er man typen, der bruger hele sommeren i sine blomsterbede, hvor der altid lige kan gøres det ene og det andet, er bruseren perfekt til at få skyllet det værste jord af kroppen, så du ikke slæber det med indenfor.

 

Sofasæt

Med et stort sofamøblement i haven har man pladsen til at indrette den lounge, man ikke har inde i dagligstuen. Loungen kan både være overdækket med en pavillon som en slags helle for solen, eller står åben og klar til en skraber i solen.

 

Den udendørs lounge er perfekt til at invitere venner over på en god flaske iskold hvidvin.

 

Grill

Enhver haveejer med respekt for sig selv bør købe en grill stor nok til, at man kan lave alle de kendte hverdagsretter på den. Med den i haven, og en grillkogebog i baglommen, er der ingen undskyldning for ikke at trække familien med udenfor til aftensmad. Det er det originale samtalekøkken at samles om.

 

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...