Find den perfekte dobbeltseng

Sponsoreret

22 jul, 2021

Er du på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset? Hos Bedz har de senge og madrasser i en uovertruffen kvalitet, så du kan få den søvn, du fortjener. Find dobbeltsenge til din bolig hos Bedz. 

Nødvendigt med god søvn

Vi har alle prøvet at vågne en tidlig morgen, når vækkeuret ringer og slet ikke føle os veludhvilet og klar til dagens strabadser. Først og fremmest kræver det nok søvn, men det kræver også god søvn for at være klar til hverdagen. Vi bruger omkring en tredjedel af døgnets timer i sengen, og derfor er det vigtigt at have en god seng, som passer præcis til den enkelte krop. Hos Bedz har de dobbeltsenge, og du har mulighed for at vælge mellem flere madrasser, så du kan finde den, der passer bedst til din og din partners krop. Vælg mellem madrasser af højelastisk koldskum, latex eller memory skum. Når du har valg materialet, skal du vælge, hvor hård madrassen skal være, og her er det vigtigt at tage højde for din vægt for at få den bedst mulige støtte.

Den bedste støtte til din krop

Når du vælger en dobbeltseng til din bolig hos Bedz, er de produceret i Danmark og ganske bæredygtigt. Madrasserne har et PUReCoreSystem, hvilket betyder, at den tager hensyn til din kropsbygning og former sig derefter, så din krop får den bedste støtte. Der kan være mange grunde til, at du er træt i hverdagen, eller at du ikke føler, du har fået nok søvn, men et godt sted at starte er at investere i en god dobbeltseng.

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Lister kan gøre rigtig meget for din bolig. Rent faktisk kan lister gøre mere, end du måske lige går og tror. Derfor er det ikke et valg, du bare bør tage let...