Find den perfekte sofa

Sponsoreret

27 apr, 2021

Der hører sig oftest en sofa til stuen, så man har et sted at slappe af, når man kommer hjem fra arbejde eller skole og når familien skal samles om aftenen foran fjernsynet. Sofaen er familiens samlingspunkt, da her er plads til alle. Nogle stuer er indrettet sådan, at det bedst kan betale sig at anskaffe sig en hjørnesofa, eller en sofagruppe bestående af en 2 personers og en 3 personers sofa, og andre stuer har måske kun plads til en mindre sofa.

Typer af sofaer

Der findes masser af forskellige sofaer på markedet og i de danske møbelforretninger. Du kan derfor finde alle farver, størrelser, udformninger og materialer, så der er muligheder nok at vælge imellem. Sofaer fremstilles normalt i enten stof, læder eller kunstlæder, og priserne varierer efter design og materiale.

Er der små børn i familien, bør du ikke vælge en sofa i stof, da den kan være vanskelig at rengøre, hvis der skulle ske uheld, som for eksempel mad eller drikke der bliver spildt. De fleste vælger en sofa i sort eller en anden mørk farve, da disse er nemmest at rengøre og sværest at se pletter og lignende på. Læder er populært til sofaer, da det er både blødt, varmt og samtidig er det meget holdbart og har en lang levetid.

Med en hjørnesofa får du flest siddepladser, og denne type sofa er også meget fleksibel, da den kan have både pufafslutning og chaiselong. Nogle modeller har løse puder, mens andre har fastmonterede.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...