Forny din garderobe med en anden stil

Sponsoreret

30 dec, 2021

Du står foran dit skab og bladrer igennem dit tøj. Stykke efter stykke bliver du mere og mere deprimeret over de grå og brune toner, der fylder dit skab, som en skovbund på en efterårsdag. Den stil har du altid været vild med, men nu er tiderne skiftet. Dit indre legebarn vil ud, og hun vil lege med hele farveladen.

 

Heldigvis er det nemt at starte garderoben om med en mere farverig kollektion. Du kan jo altid bare starte med en skjorte eller buse for at se, hvor vildt du kan trække den. Leg lidt med det.

 

Det bedste fra to verdener

Et godt sted at starte din farverige færd er ved mærket co couture. Co couture blander på bedste vis den rå og naturlige nordiske stil – som vi danskere godt kan lide – med den legesyge og prangende parisiske stil, som mange søger mod. Det er med andre ord lige tøjet for dig, der er i gang med at rykke dig fra en mere klassisk stil, til noget mere modigt.

 

Masser af tøj

Co coutures sortiment spænder vidt og bredt. Her kan du både finde de mest feminine bluser og skjorter, der både går til en dag på kontoret og en fest med dine veninder, men du kan også sagtens erhverve dig et sæt stilrene joggingbukser, til når du bare skal hygge dig derhjemme.

 

Med seks kollektioner om året, kan du være sikker på, at der hele tiden er noget nyt tøj, der passer netop dig. Du kan dårligt nå at blive træt af dine tidligere køb, før et nyt presser sig på.

 

Du kan både få mere klassiske farver, men du kan også gå helt amok og få en neongrøn kjole. Er Co couture mærket, der skal få din garderobe ud af mørket?

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Når du tænker på faktorer, der driver succes for en virksomhed, tænker du måske på produkter, marketing eller endda held. Men hvor ofte tænker du på selve...

Sådan indretter du din spisestue

Sådan indretter du din spisestue

En velindrettet spisestue skaber ikke kun en behagelig atmosfære for måltider, men fungerer også som et centralt samlingspunkt i hjemmet. Her er nogle...