Forny din garderobe med en anden stil

Sponsoreret

30 dec, 2021

Du står foran dit skab og bladrer igennem dit tøj. Stykke efter stykke bliver du mere og mere deprimeret over de grå og brune toner, der fylder dit skab, som en skovbund på en efterårsdag. Den stil har du altid været vild med, men nu er tiderne skiftet. Dit indre legebarn vil ud, og hun vil lege med hele farveladen.

 

Heldigvis er det nemt at starte garderoben om med en mere farverig kollektion. Du kan jo altid bare starte med en skjorte eller buse for at se, hvor vildt du kan trække den. Leg lidt med det.

 

Det bedste fra to verdener

Et godt sted at starte din farverige færd er ved mærket co couture. Co couture blander på bedste vis den rå og naturlige nordiske stil – som vi danskere godt kan lide – med den legesyge og prangende parisiske stil, som mange søger mod. Det er med andre ord lige tøjet for dig, der er i gang med at rykke dig fra en mere klassisk stil, til noget mere modigt.

 

Masser af tøj

Co coutures sortiment spænder vidt og bredt. Her kan du både finde de mest feminine bluser og skjorter, der både går til en dag på kontoret og en fest med dine veninder, men du kan også sagtens erhverve dig et sæt stilrene joggingbukser, til når du bare skal hygge dig derhjemme.

 

Med seks kollektioner om året, kan du være sikker på, at der hele tiden er noget nyt tøj, der passer netop dig. Du kan dårligt nå at blive træt af dine tidligere køb, før et nyt presser sig på.

 

Du kan både få mere klassiske farver, men du kan også gå helt amok og få en neongrøn kjole. Er Co couture mærket, der skal få din garderobe ud af mørket?

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...