Fuldend indretningen med en sand klassiker

Sponsoreret

3 dec, 2021

Der er vist ingen tvivl om, at y-stolen er en sand designklassiker, når det handler om at klæde hjemmet i smukke møbler. Lige siden 1950, har den klassiske stol været i produktion, og det lader den til at blive ved med.

 

Sådan indretter du hjemmet med en y-stol

Er du til ægte designklassikere, så kommer du uden tvivl ikke uden om at have en y-stol stående derhjemme. Den smukke stol, er gennem mange år blevet en meget elsket stol, både af helt unge mennesker, såvel som ældre. 

 

Hos rosborgshop.dk finder du et stort udvalg af den klassiske stol i mange forskellige farver og forskellige træsorter. For udover at have et smukt design og en yderst behagelig siddekomfort, så handler det også om at stolen skal passe ind i den moderne indretning, hvilket y-stolen opfylder til fulde. Derfor kan du også finde den klassiske stol i mange forskellige træsorter, lige fra bøg og eg til ask og valnød, endda også i forskellige moderne lakerede farver som rød, hvid og sort. 

 

Når du skal indrette hjemmet med den klassiske stol, kan du med stor fordel bruge stolen rundt om spisebordet. Enten i den samme farve, men er du til det mere vovede look, så kan du også sagtens bruge stolene i forskellige farver. Forskellige farver kan give et flot og anderledes farvespil sammen med dit spisebord. 

 

Vil du se mere til y-stolen og de mange forskellige varianter, så klik ind på rosborgshop.dk og find den stol der passer ind i din indretning. 

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Pladespilleren får igen en plads i flere og flere danske hjem. Mange elsker den retro-agtige måde, at høre musik på – og det kan da også noget helt særligt,...

Sådan finder du unikke julegaver

Sådan finder du unikke julegaver

Der er mange grunde til at give nogle særlige og lidt personlige julegaver til dine nærmeste. Om det er til din mor, søster, bror eller gode ven eller...