Fyr op i brændeovnen med træpiller fra Sverige

Sponsoreret

28 okt, 2021

Har du en brændeovn derhjemme, og bruger du den i ny og næ, når der skal fyres op for varmen i hele huset, særligt i de kolde vintermåneder? Vil du ligeledes gerne have god kvalitet for pengene når du skal købe dine træpiller, så kan du med stor fordel vælge at bruge svenske træpiller fra Pillemand.dk.

De svenske træpiller hører til de absolut bedste træpiller. De bliver importeret direkte fra Sverige og kommer i to forskellige størrelser, 6 mm og 8 mm. Fællesnævneren for de effektive træpiller er, at de alle er fri for støv, og at de næsten ikke indeholder hverken aske eller vand. Det minimale indhold af vand og støv, giver træpillerne fra Sverige de bedste betingelser for en god og effektiv brænding.

Pilleovne er efterhånden en ovn som mange danskere har taget til sig, når der skal vælges en ny brændeovn til hjemmet. Den sørger for, på en nem måde at rummet hurtigt bliver varmet op, og mange kan sågar styres ved hjælp af en enkelt app på telefonen.

Overvejer du at bruge de smarte træpiller, når der skal fyres op i brændeovnen, så kan du med stor fordel besøge Pillemand.dk. Her finder du et stort udvalg af de svenske træpiller, i størrelsen 6 mm og 8 mm. Bestiller du allerede i dag og inden kl 16.00, får du dine træpiller inden for 1-7 hverdage. Der er gratis levering til hele Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland Falster.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...