Fyr op i brændeovnen med træpiller fra Sverige

Sponsoreret

28 okt, 2021

Har du en brændeovn derhjemme, og bruger du den i ny og næ, når der skal fyres op for varmen i hele huset, særligt i de kolde vintermåneder? Vil du ligeledes gerne have god kvalitet for pengene når du skal købe dine træpiller, så kan du med stor fordel vælge at bruge svenske træpiller fra Pillemand.dk.

De svenske træpiller hører til de absolut bedste træpiller. De bliver importeret direkte fra Sverige og kommer i to forskellige størrelser, 6 mm og 8 mm. Fællesnævneren for de effektive træpiller er, at de alle er fri for støv, og at de næsten ikke indeholder hverken aske eller vand. Det minimale indhold af vand og støv, giver træpillerne fra Sverige de bedste betingelser for en god og effektiv brænding.

Pilleovne er efterhånden en ovn som mange danskere har taget til sig, når der skal vælges en ny brændeovn til hjemmet. Den sørger for, på en nem måde at rummet hurtigt bliver varmet op, og mange kan sågar styres ved hjælp af en enkelt app på telefonen.

Overvejer du at bruge de smarte træpiller, når der skal fyres op i brændeovnen, så kan du med stor fordel besøge Pillemand.dk. Her finder du et stort udvalg af de svenske træpiller, i størrelsen 6 mm og 8 mm. Bestiller du allerede i dag og inden kl 16.00, får du dine træpiller inden for 1-7 hverdage. Der er gratis levering til hele Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland Falster.

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....