Genfind kærligheden

Sponsoreret

31 mar, 2022

I dag ender cirka halvdelen af alle bryllupper med en skilsmisse. Det er svært at sige, hvorfor det forholder sig sådan. Måske er det i dag mere tilgængeligt at få et alternativ, eller måske er vi stoppet med at prøve. Prøve på at imponere hinanden og blive ved med at score vores partner.

 

De fleste forhold vil før eller siden opleve udfordringer. Det er ikke nødvendigvis et tegn på, at man skal smide håndklædet i ringen, nærmest tværtimod. Det er her, man skal kæmpe. For i sidste ende vil det for det meste være det værd. Ellers melder man sig i den kedelige statistik.

 

Nærvær

Selvom det næsten er en joke på et kedeligt forhold, kan det være en fantastisk idé at indføre faste sex-dage. Det lyder en smule usexet, og det vil måske føles lidt forlorent i starten. Her skal man holde fast, for med tiden vil jeres lyst til hinanden måske blomstrer op igen på en mere naturlig måde.

 

Vil man tage den et skridt op, kan I på skift give hinanden massage. Det tager i hvert fald en halv time at komme hele kroppen rundt på en god måde, og når i begge ligger der badet i olie og med levende lys, leder det måske til lidt mere.

 

Date

Bliv ved med at lave ting sammen og prøve at imponere hinanden. En god date kan sagtens foregå derhjemme, ved at lave god mad til hinanden, eller indrette stuen som en lille biograf – mulighederne er mange.

 

Har I pladsen, kan I også investere i en udendørs spa. Det boblende afrodisiakum vil med garanti lokke jer udenfor med meget lidt – eller intet – tøj på. Mærk hvordan i begge slapper i det varme vand, og del oplevelsen af at have noget godt sammen i en ellers stresset hverdag.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...