Gør opvasken til en leg

Sponsoreret

3 maj, 2021

Har du ikke allerede en opvaskemaskine, eller trænger du til at udskifte den gamle? Så er det oplagt at investere i en ny og funktionel model. En opvaskemaskine gør opvasken til en leg. I stedet for at du skal bruge en masse tid på at vaske op i hånden, så kan du nemt og hurtigt sætte det brugte service, glas osv. i opvaskemaskinen efter brug. Dette er en effektiv løsning, som kan give dig mere tid i hverdagen og være med til, at I slipper for ligegyldige diskussioner om, hvem der tager opvasken.

Du kan finde et hav af forskellige opvaskemaskiner online. Se udvalget her hvor du kan finde en bred vifte af forskellige modeller.

Derfor skal du vedligeholde din opvaskemaskine

Selvom det er opvaskemaskinens job at holde dit beskidte service rent, er det også vigtigt, at du holder maskinen ren. Den fungerer nemlig kun optimalt, hvis du sørger for at vedligeholde den ved at rengøre den jævnligt. At rengøre en opvaskemaskine indebærer blandt andet, at du tømmer og renser bundsien og filtret en gang imellem.

Derudover skal du også sørge for jævnligt at fylde salt på maskinen. Det er ikke noget, som du skal gøre hver uge, men noget du skal vurdere ud fra, hvordan maskinen fungerer og hvor rent den vasker. Opdager du, at dine ting ikke bliver helt rent, kan det altså være fordi, der mangler salt.

Det er også vigtigt at fylde afspændingsmiddel på maskinen. Det hjælper blandt andet til, at dine glas ikke får kalkpletter – den såkaldte glaspest. Afspændingsmidlet fungerer på den måde, at det blødgør vandet, så det perler over glas og ikke sætter sig fast og laver mærker.

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Trænger dit skærebræt til en udskiftning, eller ønsker du et sæt mere til samlingen? Hos Rikki Tikki Shop har de et stort udvalg af skærebræt sæt, så du igen...

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Du kender sikkert allerede til den populære Verner Panton Flowerpot lampe, og måske overvejer du at forkæle dig selv med en? I så fald bør du kigge forbi...