Har din bil brug for et serviceeftersyn?

Sponsoreret

4 feb, 2022

Som lykkelig bilejer af en smart BMW, er diverse omkostninger til service og vedligeholdelse, en uundgåelig del af hverdagen. Gennemsnitlig har en bil brug for et eftersyn af den ene eller anden slags, 1,9 gange pr. år, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken en mekaniker du vælger, når den smarte BMW har brug for et ekstra eftersyn. 

 

Med bmw service, som du kan finde hos sandjensen.dk, kan du være sikker på at din bil, altid vil få den bedste service. 

 

Hvorfor vælge et autoriseret værksted?

Når du vælger et autoriseret værksted, kan du altid være sikker på, at de har helt styr på mekanismerne i din bil. Det betyder at de, i langt de fleste tilfælde, vil være hurtige til at lokalisere fejlen, så du hurtigt kan få din bil tilbage igen efter servicen. 

 

Fordele ved at vælge et autoriseret værksted 

Et autoriseret værksted kender til mærket på din bil, og er derfor OBS på eventuelle fejl. Derfor kan de hurtigt finde fejlen, så du hurtigt kan komme på farten igen. 

 

Et autoriseret værksted har altid det nyeste testudstyr og det nyeste værktøj, så din bil er sikret i forhold til garantien.

 

Et autoriseret værksted kender din BMW, hvilket betyder at der ofte er sparet en del tid, fordi de er bekendt med mærket, og derfor ved hvilke ting de skal se efter.

 

På et autoriseret værksted er mekanikeren uddannet i BMW, og har derfor altid den nyeste viden omkring din bil. 

 

Dyrk kærligheden i hverdagen

Dyrk kærligheden i hverdagen

Kloge hoveder fortæller os, at forelskelsesfasen varer i ti måneder. Herefter kan man selvfølgelig godt elske hinanden, men den der euforiserende følelse af...

Skal du på en weekendfisketur?

Skal du på en weekendfisketur?

Har du længe drømt om at tage på en fisketur i en weekend? Og har du endelig fået samlet et par venner eller familiemedlemmer, der gerne vil tage med dig? Så...