Imponér dine gæster med smuk borddækning

Sponsoreret

12 okt, 2021

Det er ikke let at være vært eller værtinde. Det er tit hyggeligt og festligt at invitere gæster forbi, men der ligger meget i opgaven, og et af disse punkter er borddækningen.

God borddækning får dine gæster til at føle sig velkomne og er derfor ikke et sted, du bør springe over, hvor gærdet er lavest.

Kom i gang med borddækningen

Når du skal dække dit bord, er der en række elementer, du har brug for.

Et godt fundament for en smuk borddækning er dugen. En dug ser ikke bare flot ud, men den er også praktisk, da den sørger for, at der ikke bliver spildt på dit bord. Du kan finde duge i mange flotte designs, så anskaf dig gerne flere varianter, så du kan vælge en dug, der passer specifikt til lejligheden.

Match gerne dine servietter til den valgte dug. De behøver ikke være ens, men det giver et flot udtryk, at servietterne komplimenterer dugen.

Dertil har du selvfølgelig brug for service. Dette sætter tonen for borddækningen, da det er det, dine gæster interagerer mest med. Når det gælder flot service, kan du ikke gå galt med Royal Copenhagen.

Vil du gå hele vejen, kan du tilføje dekorationer og flotte bordkort, så dine gæster ved, hvor de skal sidde. Disse kan købes, men det giver et mere imponerende look at lave dem selv, hvilket giver dig mulighed for at personalisere bordkortene til anledningen i stedet for at anvende noget generisk.

Borddækning til enhver smag

Der findes mange måder, du kan dække dit bord, hvilket giver dig rig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Kan du eksempelvis lide stilrene, retro eller rustikke designs? Mulighederne er mange, når du som vært eller værtinde, skal dække dit bord.

Men det vigtigste ved det hele er selvfølgelig, at dig og dine gæster morer jer!

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....