Imponér dine gæster med smuk borddækning

Sponsoreret

12 okt, 2021

Det er ikke let at være vært eller værtinde. Det er tit hyggeligt og festligt at invitere gæster forbi, men der ligger meget i opgaven, og et af disse punkter er borddækningen.

God borddækning får dine gæster til at føle sig velkomne og er derfor ikke et sted, du bør springe over, hvor gærdet er lavest.

Kom i gang med borddækningen

Når du skal dække dit bord, er der en række elementer, du har brug for.

Et godt fundament for en smuk borddækning er dugen. En dug ser ikke bare flot ud, men den er også praktisk, da den sørger for, at der ikke bliver spildt på dit bord. Du kan finde duge i mange flotte designs, så anskaf dig gerne flere varianter, så du kan vælge en dug, der passer specifikt til lejligheden.

Match gerne dine servietter til den valgte dug. De behøver ikke være ens, men det giver et flot udtryk, at servietterne komplimenterer dugen.

Dertil har du selvfølgelig brug for service. Dette sætter tonen for borddækningen, da det er det, dine gæster interagerer mest med. Når det gælder flot service, kan du ikke gå galt med Royal Copenhagen.

Vil du gå hele vejen, kan du tilføje dekorationer og flotte bordkort, så dine gæster ved, hvor de skal sidde. Disse kan købes, men det giver et mere imponerende look at lave dem selv, hvilket giver dig mulighed for at personalisere bordkortene til anledningen i stedet for at anvende noget generisk.

Borddækning til enhver smag

Der findes mange måder, du kan dække dit bord, hvilket giver dig rig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Kan du eksempelvis lide stilrene, retro eller rustikke designs? Mulighederne er mange, når du som vært eller værtinde, skal dække dit bord.

Men det vigtigste ved det hele er selvfølgelig, at dig og dine gæster morer jer!

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...