Indret dit hjem med designermøbler

Sponsoreret

19 jul, 2022

Dit hjem er suverænt der, hvor du bruger de fleste timer af dit liv. Derfor er det også helt essentielt, at du bruger energi og penge på at indrette det på en måde, som du kan slappe af med. Også når du sover.

 

Det lyder måske overfladisk at sige, at du skal fylde dit hjem med designermøbler, men tanken er slet ikke så tosset, som den lyder. Designermøbler er ikke møbler der er blevet dyre, bare fordi en eller fyr ved navn Arne fandt på dem. Designermøbler koster, det de gør, fordi møblerne er det værd.

 

Der ligger nemlig et hav af tænketimer bag de bedste møbler. Alle tanker er tænkt om møblet. Hvordan det føles at sidde i dem, hvor høje vi mennesker er, hvordan noget reflekterer lys. Der er altså ikke tale om venstrehåndsarbejde.

 

Alle de tænketimer er derefter blevet efterfulgt af mindst lige så mange timers samarbejde med de bedste snedkermestre for at finde frem til, hvad der egentlig kan lade sig gøre i møblernes verden. Ofte har samarbejdet ledt til nybrud indenfor dansk møbeldesign.

 

Men fordi møblerne jo ikke er helt gratis, er det ikke alle, der lige kan fylde sit hjem med designermøbler over natten. Skal du derfor ud at vælge bare et enkelt designermøbel til dit hjem, bør du starte, med noget der fylder.

 

Det kunne være et designer spisebord, der står centralt i hjemmet og kaster et lys af kvalitet på resten af hjemmet. På sigt bør du også tilføje nogle designer stole, men indtil da, kan du uden problemer gemme dine gamle stole lidt ind under bordpladen.

 

Husk, at designermøbler handler om andet end bare udseende. Med tiden vil du med garanti kunne mærke på egen krop, at du har valgt et dyrere alternativ til dine møbler

Skal du have ny bil? 

Skal du have ny bil? 

Find Drømmebilen i Silkeborg: En guide til køb af brugte biler At investere i en ny bil er en betydningsfuld beslutning, og når du overvejer at købe en brugt...

Udforsk mulighederne med et whiteboard

Udforsk mulighederne med et whiteboard

Whiteboards er en uvurderlig ressource i både professionelle og personlige miljøer. De giver dig mulighed for at brainstorme, organisere og udtrykke dine...