Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Sponsoreret

28 jun, 2022

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908, kastede alverdens tøjdesignere sig over dem. Men det var først i 1950’erne, at bukserne modtog status som modebukser til den brede befolkning.

I dag er jeans verdens mest anvendte beklædningsgenstand og bruges af alle køn, etniciteter og kulturer. Det har mistet sin status som arbejderbukser, og bruges nu som prikken over i’et på mange moderigtige outfits.

Men selvom moden har overtaget dem, har branchen holdt fast i kernen af bukserne: holdbarheden.

Det har i hvert fald kvalitetsmærkerne indenfor tøjet.

Jacob Cohen

Kvalitetsjeansmagere findes uden tvivl derude. Jacob Cohen jeans er måske ikke noget der ringer klokker hos de fleste hjemme i Danmark, men sagen er en helt anden i det store udland, hvor de er verdenskendt.

Det italienske mærke har nemlig siden 1985 taget deres italienske traditioner for sublimt skrædderhåndværk ind i deres produkter. Det betyder, at bukser altid sidder perfekt mod dine ben.

Med inspiration fra Japan

Bare ordet Japan er nok til at få de fleste til at forestille finesse og en detaljegrad kun oplevet i eventyr. Det er også tilfældet med det japanske Kurabo denim, som Jacob Cohen syer alle deres jeans ud af.

Kurabo Denim var Japans første producent af denim og leveres i dag til at alle de største jeansmagere i verden. De må altså siges at være de bedste af de bedste.

Jeans til alle

Jacob Cohen jeans er ikke kun de få forundt. Priserne er rimelige for, hvad man må forvente af den klasse af kvalitet. Bukserne kan købes i de klassiske blå og grå nuancer, i både den mere ungdommelige ’washed’ stil og den mere stilsikre rene udgave. Der er altså bukser til alle stilarter.

Skab dit eget udendørs paradis

Skab dit eget udendørs paradis

Når solen skinner, og temperaturen stiger, er der intet bedre end at tilbringe tid i det fri. Med de rette havemøbler, kan du omdanne din have eller terrasse...

Hængelåse: Din partner i sikkerhed

Hængelåse: Din partner i sikkerhed

Uanset om du skal sikre et skur, en port, en cykel, eller noget helt andet, er en robust hængelås ofte din første forsvarslinje. BilligSikring er stolt over...