Kender du den populære KEVI-kontorstol?

Sponsoreret

18 apr, 2021

Mangler du en kontorstol, som ikke bare skal være praktisk og behagelig, men som også gerne må være i et stilrigtigt og moderne design? Klik ind på kontorlige.nu og se den populære KEVI kontorstol.

Klassisk designerstol

Bruger du mange timer ved skrivebordet? Måske arbejder du en del på hjemmekontoret, eller måske kan du lide at være kreativ ved at male, tegne eller andet sysleri? Uanset hvad, så er det vigtigt at have en god kontorstol, som du er glad for – ikke bare i år, men i flere år frem. Måske kender du den allerede, nemlig den populære KECI-kontorstol. Den er i et klassisk design og blev skabt helt tilbage i 1958 af arkitekten Jørgen Rasmussen. Den ses mange steder, blandt andet er den ofte at finde i institutioner, kontormiljøer og selvfølgelig også i det moderne hjem. Er det en kontorstol, som vil passe ind i dit kontor? 

Flere materialer og farver

KEVI-kontorstolen er ikke bare en almindelig kontorstol. Den er en stol for dig, der sætter pris på æstetik og funktionalitet i ét og samme møbel. Du kan få den i forskellige materialer og farver. Skal den være rød, blå eller måske en enkel og diskret sort? Du kan også vælge, om sædet skal være i læder, ligesom du kan få en, der er fuldpolstret både i sæde og ryg, så den er blødere at sidde på. Derudover er der både bløde og hårde hjul at vælge mellem, så den kan bruges på gulvtæppe og trægulv. Lyder det som en stol for dig? Så er det med at klikke ind på kontorlige.nu og find din favorit KEVI-kontorstol.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...