Lav en billedvæg

Sponsoreret

31 mar, 2022

Når væggene derhjemme skal udfyldes, kræver det selvsagt noget at udfylde dem med. Helt klassisk, og intuitivt vil vi hænge et billede op. Det kan være et maleri, en filmplakat eller et stort foto af noget vi finder kært. Hvis vi er meget kreative, maler vi måske vores eget vægmaleri, for at give hjemmet lidt charme og sjæl.

 

Og selvom der ikke er noget galt eller odiøst med et billede, lider løsningen af et lille problem: Det er for fladt. I gamle dage løste folk problemet med at fylde huset ud med en masse nips og små skulpturer, men vi har i dag valgt at indrette os mere spartansk. Det hele er blanke overflader, der er lette at tørre af. Men resultatet bliver en flad hotelstemning.

 

Billedvæggen bryder frem

En løsning på det flade problem, kunne være at lave sig en billedvæg, der stikker lidt ud ad væggen.

 

En billedvæg er i sin grundform en smal hylde af enten bart eller malet træ, som hænger på væggen. På hylden kan man stille billeder, potteplanter, nipsting og små plakater. Og muligheden for at lege lidt mere med formen er altså meget lige til.

 

Lav den selv

Billedvæggens grunddel, hylden, kan fås i mange butikker, og er sjældent særligt dyre. Men hvis man ønsker at tilføje endnu mere sjæl til sit hjem, kan man uden de store håndværkerevner selv få banket sin egen lille hylde sammen. I virkeligheden behøver man bare at finde, et bræt man kan godt lide, og nogle skruer der holder sammen på hele herligheden.

 

Leg også med formen. For eksempel kan du hænge små kødkroge under hylden, så du kan hænge planter og andre ting for hylden. På den måde fungerer det endnu mere som et personligt kunstværk, hvorpå du kan sætte dine bedste minder.

 

Sådan skaber du en flot butik

Sådan skaber du en flot butik

Vil du gerne give dine kunder en særlig oplevelse, når de skal handle i din butik. Så handler det bestemt ikke kun om, at have de helt rigtige produkter, der...