Moderne stænkplader til køkken og bad

Sponsoreret

29 apr, 2021

Er du efterhånden træt af at vand og skidt sidder fast på væggen, efter håndvask eller efter madlavningen. Har børnene vasket deres snavsede hænder efter en dag i haven, kan det ofte ses, ikke kun på håndvask men ofte også op af den rene væg bagved håndvasken. Her kan en stænkplade i glas, være en god hjælp hvis du gerne vil have en væg som, udover at se pæn ud, er nem at rengøre efter skidt og snavs.

Hos Glasse.dk kan du nemt og bekvemt bestille en stænkplade, lige efter dit behov og dine ønsker. Det betyder at du selv vælger hvor stor pladen skal være, samt hvilken en farve du ønsker pladen skal have. Du kan også få en plade som er designet med metal på bagsiden, så den virker som en magnet.

En stænkplade til dit behov

Det smarte ved at installere en stænkplade i dit hjem er, at du kan vælge en farve som matcher resten af indretningen i rummet. Har du eksempelvis en rød eller blå farve som en gennemgående derhjemme, kan du vælge at bruge den samme farve på din stænkplade, og på den måde få farverne i dit hjem til at hænge sammen.

Stænkpladerne i glas er et smukt og stilrent alternativ til de kendte plader i stål eller fliser. Med en stænkplade fra Glasse.dk, kan du få muligheden for at skabe et køkken som er helt efter dit eget hoved, både hvad angår praktik, men også når det handler om en moderne æstetik.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...