Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Sponsoreret

4 maj, 2021

Din e-cigaret er ikke en engangsforestilling ligesom en almindelig smøg er. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så du sikrer en holdbarhed, som er så lang som muligt. Det er både vigtigt at passe godt på selve e-cigaretten, men også e-væsken, som løbende hældes i væskebeholderen. I dette indlæg vil vi gennemgå, hvordan du bør opbevare det andet og det andet, så du er klædt godt på til at modtage din første e-cigaret.

Opbevaring af e-cigaret

De fleste er nok vant til blot at placere e-cigaretten i jakke-, bukselommen eller håndtasken, men det kan være en god idé at anskaffe en taske, som er specialdesignet til din e-cigaret. På den måde er du sikker på, at du både kan medbringe din e-cigaret og dit tilbehør i en taske af god kvalitet og med høj holdbarhed. Samtidig skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din e-cigaret bliver ridset, så længe den ligger beskyttet i tasken. En anden fordel ved et praktisk etui er, at du altid ved præcis, hvor din e-cigaret er opbevaret, og du undgår dermed at lede diverse jakker igennem for at finde den, når rygetrangen melder sig.

Opbevaring af e-væske

Der er delte meninger om opbevaringen af e-væske. Nogle mener, at det giver sig selv, at den skal opbevares køligt for at holde sig, men samtidig er der ikke rigtig nogle klare beviser på, at det er det bedste. Hvis du er en af dem, der køber en større mængde e-væske ad gangen, så er tommelfingerreglen blot, at du bør sikre, at væsken ligger mørkt og ikke for varmt, så du undgår, at den fordamper.

Du kan finde din e-cigaret samt tilbehør her.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...