Opbevaring af e-cigaret og e-væske

Sponsoreret

4 maj, 2021

Din e-cigaret er ikke en engangsforestilling ligesom en almindelig smøg er. Derfor er det vigtigt at passe godt på den, så du sikrer en holdbarhed, som er så lang som muligt. Det er både vigtigt at passe godt på selve e-cigaretten, men også e-væsken, som løbende hældes i væskebeholderen. I dette indlæg vil vi gennemgå, hvordan du bør opbevare det andet og det andet, så du er klædt godt på til at modtage din første e-cigaret.

Opbevaring af e-cigaret

De fleste er nok vant til blot at placere e-cigaretten i jakke-, bukselommen eller håndtasken, men det kan være en god idé at anskaffe en taske, som er specialdesignet til din e-cigaret. På den måde er du sikker på, at du både kan medbringe din e-cigaret og dit tilbehør i en taske af god kvalitet og med høj holdbarhed. Samtidig skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din e-cigaret bliver ridset, så længe den ligger beskyttet i tasken. En anden fordel ved et praktisk etui er, at du altid ved præcis, hvor din e-cigaret er opbevaret, og du undgår dermed at lede diverse jakker igennem for at finde den, når rygetrangen melder sig.

Opbevaring af e-væske

Der er delte meninger om opbevaringen af e-væske. Nogle mener, at det giver sig selv, at den skal opbevares køligt for at holde sig, men samtidig er der ikke rigtig nogle klare beviser på, at det er det bedste. Hvis du er en af dem, der køber en større mængde e-væske ad gangen, så er tommelfingerreglen blot, at du bør sikre, at væsken ligger mørkt og ikke for varmt, så du undgår, at den fordamper.

Du kan finde din e-cigaret samt tilbehør her.

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Mangler du skærebrætter til madlavningen?

Trænger dit skærebræt til en udskiftning, eller ønsker du et sæt mere til samlingen? Hos Rikki Tikki Shop har de et stort udvalg af skærebræt sæt, så du igen...

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Drømmer du om en Flowerpot-lampe?

Du kender sikkert allerede til den populære Verner Panton Flowerpot lampe, og måske overvejer du at forkæle dig selv med en? I så fald bør du kigge forbi...