Partytelt til din næste privatfest

Sponsoreret

29 apr, 2021

Når du skal holde en større fest såsom bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller lignende, kan du med fordel stille et partytelt op i haven. En af fordelene ved at holde fest i haven er for eksempel, at det er billigere at invitere gæsterne hjem til dig selv i forhold til at leje dyre festlokaler på en restaurant eller et hotel. Hvis du inviterer dine gæster hjem til dig selv, skaber du en mere intim oplevelse og har muligheden for at åbne op til dit eget hus. Dine gæster kender din adresse og ved præcis, hvor festen bliver holdt.

Det er ikke kun til private fester, der bliver brugt partytelte. Det kan lige såvel være arrangementer i din lokale idrætsforening eller i virksomheden. Det er en god måde at byde på receptioner, generalforsamlinger eller firmafester. Med et partytelt kan du altså nemt invitere til fest udenfor.

Hold fest hjemme i haven

Der er ingen grænser for, hvilken fest du kan holde derhjemme. Med et partytelt kan du invitere til alt fra bryllup, barnedåb, konfirmation og større fødselsdage. Dine gæster kan frit bevæge sig rundt i det rummelige og flotte festtelt. Skulle det blive for varmt, er det muligt at tage siderne af teltet, hvilket giver en god udluftningsmulighed, hvis temperaturerne skulle være meget høje.

Det er simpelt og nemt at invitere til fest på sin egen adresse. Med flotte blomster i haven og en nyslået græsplæne har du de bedste omgivelser for din fest. Du har måske selv været til fest i et partytelt og vil derfor gerne gentage succesen til din egen fest. Med et partytelt er du garanteret hyggelige omgivelser. Du kan købe dit festtelt, stole, borde og meget mere hos Zederkof.

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...