Passer en sportsvogn sammen med familielivet?

Sponsoreret

27 okt, 2021

Mon ikke de fleste mænd og enkelte kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv har drømt om at have en sportsvogn at køre rundt i. Desværre kommer der typisk familieliv og andre ting ind i tilværelsen, så det virker umuligt.

Men er det nu også det? Har du nogensinde overvejet leasing af en Porsche Cayenne? Det er nemlig en sportsvogn, der kan rumme hele familien.

Få din drømmebil i indkørslen

Har du før slået muligheden for at have en Porsche Cayenne ud af hovedet, fordi det er en bil, der ligger i den dyre prisklasse? Så kan du godt komme på andre tanker. Din drømmebil kan nemlig hurtigt være på vej til din indkørsel, hvis du benytter dig af muligheden for at lease en Porsche Cayenne.

Hvis du leaser en Porsche Cayenne i stedet for at købe den, skal du ikke betale den fulde afgift på en gang. Du kan nemlig dele din betaling op i faste månedlige afdrag således, at du bedre kan få råd til den sportsvogn, du altid har gået og drømt om.

Det får du med en Porsche Cayenne

Vælger du at lease en Porsche Cayenne, er du sikret 340 hk i den mindste af Cayenne-modellerne. Du kan derfor suse landevejene tynde med en høj fart. Derudover vil du køre rundt i en sportsbil med et ikonisk design og rene linjer, der udstråler eksklusivitet. Sidst men ikke mindst kommer du helt sikkert til at føle dig som en verdensmand eller kvinde i en Porsche Cayenne.

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....