Så meget betyder lys i indretningen

Sponsoreret

8 nov, 2022

Der er ingen tvivl om, at belysningen er et af de vigtigste elementer i enhver indretning. Det kan være med til at skabe den helt rigtige stemning, og det kan også være med til at forbedre dit helbred, at du har den rette belysning omkring dig. Derfor er det vigtigt, at du tager tid til at finde den helt rigtige belysning til dit hjem.

Sådan finder du den rette belysning

Det kan være svært at finde den helt rigtige belysning, men det er bestemt ikke umuligt. Der er mange forskellige ting, du skal tage højde for, når du vælger belysning. Du skal først og fremmest tage højde for rummets funktion og dermed tænke over, hvor meget lys du har brug for i rummet.

Hav øje for rummets funktion, når du vælger lys

Der er meget forskel på, om du skal finde belysning til kontoret eller soveværelset. På kontoret ønsker du at have mulighed for at kunne tænde for meget lys, så du kan arbejde i aftentimerne, hvis der er brug for det. Samtidig skal du på kontoret have lys, der er mere kraftigt og hvidt, end man for eksempel ville vælge til soveværelset.

I soveværelset skal du mest af alt kunne slappe af. Derfor er det vigtigt, at du har et roligt og gulligt lys. Du kan for eksempel have lys på soveværelset, som minder om naturligt lys så meget som muligt – for eksempel med et par led bloklys, som står i vindueskarmen eller på sengebordet. Led bloklysene vil med sikkerhed skabe en rolig stemning, da de har et meget naturligt lys som samtidig ikke er for kraftigt til soveværelset.

Det er en god idé at brede lyset ud. Sørg for, at du har flere forskellige lyskilder, frem for kun én i et rum.

Alt det praktiske efter et dødsfald

Alt det praktiske efter et dødsfald

I de første dage efter et dødsfald er det svært at forstå, at et andet menneske ikke er her længere. Det er helt normalt, men det gør også, at det måske er en...