Sådan bliver du en god vært

Sponsoreret

30 sep, 2022

Et godt værtskab kan være forskellen på en kedelig og en fantastisk aften. Vi kender alle den person, der slynger et glas vin rutineret rundt, mens han fortæller anekdoter, som får voksne mænd til at måbe som små børn.

 

Sådan nogle mennesker er sjældent født sådan. Det kræver mange års træning i værtskabets hellige dyd. Det er gode nyheder for dig, der læser med her – da du garanteret er på en mission for at blive en bedre vært – for det betyder, at det kan tillæres.

 

Hold middagsarrangementer

Træning får du kun ved at kaste dig ud i situationer, hvor du er vært. Du skal ikke bare sidde på dine hænder og vente på, at du skal holde bryllup eller fødselsdag, så kommer du ingen vegne.

 

Invitér derfor dine venner og familie på middag lidt oftere, og gør noget ekstra ud af det, når de kommer. Så ved du, at de kommer igen en anden gang.

 

Vær kreativ

Når jeg siger, at du skal gøre noget ekstra ud af det, mener jeg, at du ikke bare skal servere spaghetti med kødsovs. Gå i køkkenet syv timer, hvis det er det, der kræves for at byde dine gæster på en eksotisk madret, de aldrig har prøvet før.

 

Eksperimentér med menuen hele vejen rundt, servér en drink på ouzo, lad dem spise skinke af en kænguru. Når det kommer til gode og mindeværdige middagsselskaber, er det ikke dem, der har serveret et veludført og kedeligt måltid, men dem, der får gæsterne til at føle noget inde i sig selv.

 

Hvis du har mod på også at kræve noget af dine gæster den anden vej, kan du invitere dem til temafest, hvor de selv skal deltage aktivt med enten en ret eller et kostume til anledningen.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...