Sådan får du mere privatliv på altanen

Sponsoreret

3 jan, 2022

I de varme måneder er det altid dejligt at sidde på altanen og nyde det gode vejr. Men hvis du har en altan, som mange kan kigge direkte ind på, kan det ødelægge noget af hyggen. Heldigvis kan du indrette din altan på en måde, så du får mere privatliv. Herunder finder du inspiration til indretning af din altan.

Sæt planter i krukker foran din afskærmning

Hvis du eksempelvis har en altanafskærmning glas, dækker den ikke for folks nysgerrige blikke. Til gengæld er den højst sandsynligt yderst fin at se på. I stedet for at dække din glasafskærmning helt til kan du vælge at placere planter i krukker foran afskærmningen. 

Det afskærmer dig fint fra naboer og eventuelt forbipasserende uden, at det fuldstændigt lukker din altan af. Du kan både vælge rigtige planter og kunstige planter.

Køb en parasol

En parasol kan også sagtens være med til at give mere privatliv alt efter, hvordan du placerer den. Ikke nok med at en parasol er god til dette, så skygger den også for solen. Det er perfekt for dig, der ikke ønsker at sidde og bage i solen hele dagen. Herved slår du to fluer med et smæk.

Hæng stof op på din altanafskærmning

Sidst men ikke mindst kan du vælge at placere stof på din altanafskærmning i glas. Stoffet kan tages af og på alt efter ønske og behov, så du undgår at skulle finde en permanent løsning. Har du et rigtig flot tæppe eller stykke stof, kan du hænge dette op og skabe en hyggelig stemning på altanen.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...