Sådan finder du de rigtige jeans

Sponsoreret

30 mar, 2022

Jeans er uden tvivl svære at undvære, det gælder for kvinder såvel som mænd. Er du på udkig efter et par smarte jeans til herre, så kan du med fordel læse med her, hvor vi giver dig en nem guide til, hvordan du finder det perfekte par. 

 

At købe et par jeans er noget, de fleste mænd kun gør et par gange om året. Det kan tage lang tid at finde det perfekte par, og ofte er der også brug for at prøve flere forskellige slags, inden det endelig par er fundet. 

 

Det skal du måle

Inden du skal igang med at finde det perfekte par jeans, findes der to forskellige parametre du bør gå efter. Det ene er, at du skal måle din talje, og den anden er, at du skal måle hvor lange dine ben er. 

 

Men udover mål på talje og ben, skal du også afgøre, hvilket fit du gerne vil have. Der findes flere forskellige måder bukserne er lavet på; slim fit, straight leg, regular fit og comfort fit. 

 

Slim fit er stramme jeans, der sidder tæt. Comfort fit er den løse model, mens regular fit er en mellemting mellem disse to. Straight fit er den model, hvor bredden på buksens knæ og foden er omtrent den samme. 

 

Køb en mindre størrelse

Vil du gerne have at dine jeans skal sidde til, kan du med fordel vælge en model mindre, end den du er vant til. Mange jeans giver sig utroligt meget, så vil du gerne have at de bliver ved med at sidde til, så sørg for at købe en mindre størrelse end den du er vant til.

 

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...