Sæt et personligt præg på din indretning

Sponsoreret

9 nov, 2021

Det nemmeste i hele verden er at indrette sit hjem, så det ligner det, man ser i bladene, på Instagram og hos naboen – det bliver straks sværere, når du skal sætte dit helt eget præg på indretning, stemning og stilen i dit hjem.

Vi har samlet 3 håndgribelige tips, som du kan bruge hjemme hos dig – og det bedste er, at du kan gøre det i det omfang, som du kan overskue.

1.      Sæt farver på verden

Med farver kan du sætte stemningen og give de forskellige rum kontrast. Er du lidt skræmt af projektet, så kan du starte i de små. Mal en enkelt væg eller prøv dig frem med farverige billeder. Uanset om du er til lækre pasteller, klare farver eller nedtonede nuancer, så kan lidt farve i rummene give en personlig stemning. Det kan give varme, ro, energi og skabe sammenhæng – alt efter hvad du bedst kan lide.

2.      Små detaljer gør hele forskellen

Du kan nemt pifte en halvkedelig reol op eller tilføre lidt liv til den tomme vindueskarm, hvis du placerer små pyntegenstande, friske blomster eller levende lys. Det er de små detaljer, som gør det hjemligt og personligt. Vælger du at gå med materialer som træ, farvet glas og keramik, så vil du opleve at dit hjem bliver mere indbydende og varmt. Hos Spring Copenhagen har man især kastet sin kærlighed på små træfigurer, som bare emmer af personlighed. Inden længe finder du flere af deres designs på tilbud i anledningen af Black Friday. Tag et kig på udvalget af Black Friday-interiør.

3.      Blød stemningen op med tekstiler

Varme, bløde gulvtæpper, puder og plaider er noget af det lækreste på en søndag. Men hvorfor ikke bare inkorporere dine yndlingstekstiler i din indretning og få glæde af dem hver dag? Med smukke puder og et sengetæppe kan du gøre din seng til en del af indretningen, og det samme gælder for de puder, du vælger at have i din sofa. Brug forskellige farver, teksturer og størrelser – du kan eksempelvis vælge at matche puderne i din sofa med andre nipsting eller farver, du har valgt til væggene.

Det er kun din egen fantasi, der står i vejen for, at du kan sætte et eget præg på indretningen.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...