Skab en hyggelig oase i det fri

Sponsoreret

27 apr, 2021

Der findes ikke noget bedre end lange sommerdage og aftener på terrassen, hvor man kan nyde et glas kold rosé eller læse en god bog. Hvad enten du har en terrasse, altan eller have, så kan du nemt skrue op for hyggen. Hos Tendensshop.dk finder du et stort udvalg af møbler og interiør til udendørs brug, så du kan skabe den helt perfekte oase.

Udendørs hygge område

Findes der noget bedre end en hyggelig oase på en varm sommerdag? Det kræver meget tid eller plads at skabe en udendørs hyggekrog. Hyggekroge kan skabe et spændende uderum, hvor både voksne og børn vil elske at opholde sig. Hyggekroge kan være alt fra et loungeområde til en liggestol eller en bålplads.

Når du skal indrette dit udendørs område, handler det om at udnytte dine udendørs omgivelsers potentiale og indrette herefter. En god idé kan være at placere hyggekrogen et smukt og ugeneret sted. Herefter kan du indrette med nogle lækre havemøbler, nogle farverige hynder og puder eller hyggeligt belysning i form af lyskæder og lanterner.

Gode råd til indretning af udendørs hyggekrog

  • Skab hygge med tekstiler såsom hynder, puder og tæpper som kan gøre underværker
  • Vælg havemøbler med omhu, da de vil danne basen for hyggekrogen
  • Placer hyggekrogen i læ for vinden
  • Giv hyggekrogen liv og farve med blomster og planter i fine krukker og potter
  • Skab den helt rigtige stemning med hyggelig udendørs belysning
De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...