Skab et hyggeligere soveværelse

Sponsoreret

21 sep, 2021

Et soveværelse skal være roligt og harmonisk, så du har de allerbedste rammer til at slappe af. Ikke fordi du altid skal sove, når du er i soveværelset, men fordi det er vigtigt, at du kan slappe af, uanset om du læser i en bog, ser en god film eller skal falde i søvn. Samtidig skal et soveværelse bestemt ikke være et trist rum, og det kan til tider være svært at finde balancen, så det bliver hyggeligt uden at blive for meget. I dette indlæg giver vi dig 5 gode bud på, hvad du kan inddrage i din soveværelsesindretning:

  • Sengegavl

En sengegavl giver sengen personlighed på en unik måde, og samtidig giver det rummet en varme, som et soveværelse meget gerne må have. Heldigvis findes sengegavle i uendelige designs, så der helt sikkert findes en, der falder i din smag.

  • Bløde puder

Selvom det kan være besværligt med mange puder i sengen, når du skal sove, så er det ingen hemmelighed, at bløde puder bare giver sengen lidt ekstra. Forestil dig at åbne døren til en redt seng med fine pyntepuder – den får man da lyst til at smide sig i!

  • Lette gardiner

Gardiner er vigtigere, end du tror! For mange er det vigtigt med mørklægning i soveværelset, men gør stadig noget positivt, når du vælger gardiner, der falder pænt og bidrager til den hyggelige stemning.

  • Hyggeligt interiør

Interiør behøver ikke fylde meget, men en lille figur på natbordet er altid en hyggelig tilføjelse! Det kan for eksempel være en Spring Copenhagen hund, som kan stå og se glad ud ved siden af sengen.

  • Grønne planter

Planter er godt for indeklimaet, og samtidig bidrager de med en hjemlig stemning, som enhver kan få glæde af i soveværelset.

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Lister kan gøre rigtig meget for din bolig. Rent faktisk kan lister gøre mere, end du måske lige går og tror. Derfor er det ikke et valg, du bare bør tage let...