Skab flot belysning i stuen med disse tre råd

Sponsoreret

12 jan, 2022

Stuen er mere end bare et rum i dit hjem. Det er et sted med afslappelse og socialt samvær, så derfor er det vigtigt, at din stue er indbydende og rar at være i. Her spiller belysningen en stor rolle.

Læs videre, og få tre enkle tips til at komme i gang med at designe belysningen i stuen!

1. Tænk på stemningen

Afhængigt af dit humør kan du have lyst til forskellige slags lys i stuen. Lette måder at opnå den perfekte belysning er med lysdæmpere eller smart-pærer, som blandt andet lader dig justere farveintensitet og farve.

2. Placér dine lamper strategisk

Dine lampers placering har en betydning for, hvordan det føles at være i stuen. Et tip er at have én primær lampe i rummet og så placere sekundære lamper såsom bordlamper, væglamper og gulvlamper rundt omkring for at belyse stuens hjørner og siddepladser.

3. Sørg for, at din belysning komplimenterer indretningen

I mange hjem kan belysningen godt fremstå som en eftertanke. Vil du gerne undgå dette, er en fremragende metode at matche dine lamper til detaljer i resten af indretningen. Er der eksempelvis sølvaccenter i dit sofabord, kan du med fordel vælge en lampe med sølvdetaljer.

Kvalitetslamper i dansk design

Er du på jagt efter nye lamper til stuen, er det værd at undersøge Dyberg Larsens sortiment. Belysningsbrandets filosofi er, at alle fortjener lækkert design, så de har et bredt udvalg af stilfulde kvalitetslamper til gode priser.

Er du nysgerrig, så besøg din lokale Dyberg Larsen-forhandler!

De mest populære danske designerstole

De mest populære danske designerstole

Danmark er kendt for sit bidrag til møbeldesignverdenen gennem årtier. Danske møbeldesignere har skabt ikoniske møbler, der kombinerer form, funktion og...

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...