Skab flot belysning i stuen med disse tre råd

Sponsoreret

12 jan, 2022

Stuen er mere end bare et rum i dit hjem. Det er et sted med afslappelse og socialt samvær, så derfor er det vigtigt, at din stue er indbydende og rar at være i. Her spiller belysningen en stor rolle.

Læs videre, og få tre enkle tips til at komme i gang med at designe belysningen i stuen!

1. Tænk på stemningen

Afhængigt af dit humør kan du have lyst til forskellige slags lys i stuen. Lette måder at opnå den perfekte belysning er med lysdæmpere eller smart-pærer, som blandt andet lader dig justere farveintensitet og farve.

2. Placér dine lamper strategisk

Dine lampers placering har en betydning for, hvordan det føles at være i stuen. Et tip er at have én primær lampe i rummet og så placere sekundære lamper såsom bordlamper, væglamper og gulvlamper rundt omkring for at belyse stuens hjørner og siddepladser.

3. Sørg for, at din belysning komplimenterer indretningen

I mange hjem kan belysningen godt fremstå som en eftertanke. Vil du gerne undgå dette, er en fremragende metode at matche dine lamper til detaljer i resten af indretningen. Er der eksempelvis sølvaccenter i dit sofabord, kan du med fordel vælge en lampe med sølvdetaljer.

Kvalitetslamper i dansk design

Er du på jagt efter nye lamper til stuen, er det værd at undersøge Dyberg Larsens sortiment. Belysningsbrandets filosofi er, at alle fortjener lækkert design, så de har et bredt udvalg af stilfulde kvalitetslamper til gode priser.

Er du nysgerrig, så besøg din lokale Dyberg Larsen-forhandler!

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Succes Starter med den Rette Arbejdsplads

Når du tænker på faktorer, der driver succes for en virksomhed, tænker du måske på produkter, marketing eller endda held. Men hvor ofte tænker du på selve...

Sådan indretter du din spisestue

Sådan indretter du din spisestue

En velindrettet spisestue skaber ikke kun en behagelig atmosfære for måltider, men fungerer også som et centralt samlingspunkt i hjemmet. Her er nogle...