Skab hyggelige områder til dit barn med en sengehimmel

Sponsoreret

3 jan, 2022

En sengehimmel til baby kan gøre ethvert børneværelse til et hyggeligt og rart sted. Den kan selvfølgelig bruges til at blive hængt over en tremmeseng, så dit barn kan sove et trygt og rart sted. Men det er slet ikke det eneste, du kan bruge en sengehimmel til. Det er nemlig muligt at skabe andre hyggelige områder til dit barn med en sengehimmel.

Lav et legehjørne med en sengehimmel

Når børn leger, kan deres fantasi tage dem til de mest fantastiske steder. En sengehimmel behøver ikke at blive hængt over en tremmeseng. Den kan sagtens hænge andre steder på børneværelset, så dit barn kan blive ved med at bruge den selv, når han eller hun bliver ældre.

En sengehimmel er perfekt til at lave et legehjørne, som dit barn kan boltre sig i. Dit barn kan eksempelvis lege, at han eller hun har sit helt eget kongerige. Det kan også være, at dit barn drømmer sig væk til et andet eksotisk sted.

Brug en sengehimmel som en skøn hyggekrog

Et børneværelse er ikke kun fyldt med leg og glade dage. Det er også et sted, hvor dit barn kan trække sig tilbage, slappe af og hygge sig. I sådan et tilfælde er det en fordel med et hyggeligt sted, hvor dit barn føler sig afslappet. Det kan blandt andet være under en sengehimmel. 

En sengehimmel er ydermere velegnet som hyggekrog, hvor dit barn kan tage fem minutter til at slappe af, eller hvor I kan læse en god bog sammen.

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....