Skab hyggelige områder til dit barn med en sengehimmel

Sponsoreret

3 jan, 2022

En sengehimmel til baby kan gøre ethvert børneværelse til et hyggeligt og rart sted. Den kan selvfølgelig bruges til at blive hængt over en tremmeseng, så dit barn kan sove et trygt og rart sted. Men det er slet ikke det eneste, du kan bruge en sengehimmel til. Det er nemlig muligt at skabe andre hyggelige områder til dit barn med en sengehimmel.

Lav et legehjørne med en sengehimmel

Når børn leger, kan deres fantasi tage dem til de mest fantastiske steder. En sengehimmel behøver ikke at blive hængt over en tremmeseng. Den kan sagtens hænge andre steder på børneværelset, så dit barn kan blive ved med at bruge den selv, når han eller hun bliver ældre.

En sengehimmel er perfekt til at lave et legehjørne, som dit barn kan boltre sig i. Dit barn kan eksempelvis lege, at han eller hun har sit helt eget kongerige. Det kan også være, at dit barn drømmer sig væk til et andet eksotisk sted.

Brug en sengehimmel som en skøn hyggekrog

Et børneværelse er ikke kun fyldt med leg og glade dage. Det er også et sted, hvor dit barn kan trække sig tilbage, slappe af og hygge sig. I sådan et tilfælde er det en fordel med et hyggeligt sted, hvor dit barn føler sig afslappet. Det kan blandt andet være under en sengehimmel. 

En sengehimmel er ydermere velegnet som hyggekrog, hvor dit barn kan tage fem minutter til at slappe af, eller hvor I kan læse en god bog sammen.

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Vil du have en gammeldags pladespiller?

Pladespilleren får igen en plads i flere og flere danske hjem. Mange elsker den retro-agtige måde, at høre musik på – og det kan da også noget helt særligt,...

Sådan finder du unikke julegaver

Sådan finder du unikke julegaver

Der er mange grunde til at give nogle særlige og lidt personlige julegaver til dine nærmeste. Om det er til din mor, søster, bror eller gode ven eller...