Skift til bambussengetøj

Sponsoreret

19 jul, 2022

Mange af os danskere lider af søvnproblemer. Vi kan simpelthen ikke flade til ro om aftenen. Vi har fået opbygget os en så stresset hverdag, at det er svært at smide, når vi endelig kommer hjem fra en lang dag.

 

Her prøver mange forgæves at meditere hver aften, men lige lidt hjælper det, når vi først ligger i sengen. Her bør du prøve at vende fokus mod din krop, og mærke efter, om du egentlig har det godt.

 

Sveder du? Fryser du? Måske er dit sengetøj ikke godt for dig og din søvn. Måske bør du i virkeligheden skifte til bambus sengetøj.

 

Hvorfor bambussengetøj?

Bambussengetøj har mange fordele. Sengetøjet bliver vævet af bambusviskose, der er et meget åndbart og allergivenligt materiale. Sengetøjet har den kæmpe fordel, at det kan temperaturregulere dig. Hvis du har det for varmt, køler bambussen dig, og hvis du har det for koldt, varmer bambussen dig.

 

Bambussengetøj er især godt for sensitiv hud, da de glatte fibre glider let hen over kroppen, og derfor ikke slider på belastede områder. Det betyder også, at sengetøjet er specielt godt, hvis du er blevet solbrændt.

 

Bambussengetøj kan ikke smides til kogevask, som du plejer, men det gør heller ikke noget, da stoffet er antibakterielt, og derfor ikke har behov for mere end 40 grader.

 

Bambus – det sunde miljøvalg

Bambuslinned lyder som et vidunderprodukt for kroppen, men i virkeligheden er det miljøet, der høster de største gevinster.

 

Bambus er en fantastisk græsart, der kan vokse op til en meter i døgnet. Det gror fra naturens side helt ustyrligt. Der er derfor ikke brug for kemikalier, når man vil dyrke bambus, og det er noget, vores miljø godt kan lide at høre.

 

Derudover er den hårdfør som få andre plantearter, og kan både overleve i tørke og oversvømmelser.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...