Small living kræver kreativitet

Sponsoreret

26 jan, 2022

Small living er blevet hot for både bloggere, designere og almindelige borgere. Der kan være mange grunde til at folk vælger at bo småt. Det kan være en romantisk tanke om et minimalistisk liv, et ønske om mindre husleje, eller det kan være af et klimavenligt hensyn.

Uanset baggrunden for beslutningen, kræver livsstilen, at vi tænker på alternative måder at leve på, end hvad vi har været vant til. Men det skal man kun tænkte som en sjov udfordring, og small living-hjem kan være både fantastiske og charmerende.

Møbler med flere former

Det første problem man møder er naturligvis pladsmangel. Du kan ikke længere have tre forskellige borde, et hav af stole og store sofaer. Derfor er det vigtigt, at dine møbler tjener mere end et formål. De fleste mennesker ved, hvad en sovesofa er, og den tanke med et møbel, der med lidt skinner og beslag kan omforme sig, må man tænke ind i hele sit hjem.

Drop loftslampen

En anden udfordring, man møder, er et begrænset antal af strømudtag. Da du skal til at tænke dit nye hjem i kreative folder, kan du ikke lade dig begrænse af, hvor du nu lige har en stikkontakt i hjemmet. Der er to løsningen: Enten kan du fylde dit hjem med forlængerledninger, der slanger sig over gulvet, eller du kan erhverve dig en genopladelig bordlampe.

Den genopladelige bordlampe sikrer, at du altid har dit hjem godt belyst, lige der, hvor du befinder dig. Der vil ikke længere være en mørk krog.

Ryd op og ryd ud

Inden du tager springet mod small living, er det nødvendigt at gennemvende dine skuffer. Hvad er nice, og hvad er need. Dit nye hjem kræver en grovsortering, men så har du endelig en god undskyldning for at smide mormors hjemmestrik ud.

Alt det praktiske efter et dødsfald

Alt det praktiske efter et dødsfald

I de første dage efter et dødsfald er det svært at forstå, at et andet menneske ikke er her længere. Det er helt normalt, men det gør også, at det måske er en...