Støvsuger til din virksomhed

Sponsoreret

29 apr, 2021

Mangler din virksomhed en ny støvsuger, så kan det være værd at overveje en model fra Nilfisk. Det populære mærke har gennem mere end 100 år produceret nogle af de bedste og stærkeste støvsugere på markedet. Se udvalget fra Nilfisk hos Knud E. Dan A/S her.

Anskaf den bedste støvsuger til din arbejdsplads

Trænger støvsugeren i din virksomhed til at blive skiftet ud? Så er det helt klart værd at overveje en model fra Nilfisk. Her er du sikret en kraftig støvsuger af høj kvalitet, som kan støve selv det værste skidt op på din arbejdsplads. Uanset om du allerede har erfaring med en tidligere Nilfisk støvsuger, så er det anerkendte mærke et godt valg, når den gamle trænger til at blive skiftet ud. Det gælder uanset, om du arbejder på kontor, indenfor industri, fødevareproduktion eller noget helt fjerde.

Hos Knud E. Dan fører de hele sortimentet af Nilfisk støvsugere, som især er gode til rengøring hos virksomheder. Deres popularitet udspringer af den høje kvalitet af støvsugere til både private hjem men i særdeleshed også indenfor støvsugere til professionel brug samt virksomheder.

Anskaf den bedste støvsuger til din arbejdsplads

Når du skal finde en støvsuger til din virksomhed, skal du først og fremmest være klar over, hvilke behov du har. Dette afhænger nemlig af, hvilken en af de mange modeller, der vil være den helt rigtige for dig og din virksomhed. Hos Knud E. Dan har de forskellige modeller, som vil passe til ethvert behov, heriblandt rygstøvsugere og almindelige støvsugere. Derudover kan du også finde støvsugere med ekstra lav vægt og vægtfordeling. Dette vil særligt, komme personen der støvsuger til gode i forhold til ergonomi.

Klik ind og find den helt rigtige støvsuger til netop din virksomhed.

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Vælg de rigtige lister til dit hjem

Lister kan gøre rigtig meget for din bolig. Rent faktisk kan lister gøre mere, end du måske lige går og tror. Derfor er det ikke et valg, du bare bør tage let...