Tips til at bære kjoler om vinteren

Sponsoreret

1 okt, 2021

Nogle af os er simpelthen ikke buksepiger. Vi elsker kjoler og bruger dem til enhver lejlighed dag og nat hele året rundt. Men hvad skal du så gøre, når vejret bliver koldt, og du simpelthen ikke kan holde varmen i en kjole? Du behøver slet ikke at bekymre dig.

Du kan nemlig sagtens have en kjole på selv, når temperaturen er lav udenfor. Vi har her fundet flere måder, du kan bære en kjole på i vintertiden. Desuden er det altid en fordel at vælge strikkjoler, da de også hjælper dig med at holde varmen.

1. Over en langærmet højhalset bluse

Højhalsede bluser er så smarte og klassiske i sig selv. Derfor kan du sagtens parre en kjole med en højhalset bluse. Denne kombination er perfekt til koldt vejr. Du kan fuldende looket med enkelt tilbehør samt støvletter og en fin håndtaske.

2. Med sorte strømpebukser

Selvom dette måske er det mest oplagte trick, du sandsynligvis allerede kender, så nævner vi det alligevel. Det kan være, at du har prøvet det, eller at du ikke mener, at det vil se særlig godt ud. Det kan dog sagtens være pænt med en kjole, et par støvler, en jakke samt et par sorte strømpebukser om vinteren.

3. Under en tyk trøje

Du behøver ikke at pakke dine foretrukne korte kjoler eller maxikjoler væk, når sommeren går på hæld. Tag din kjole på og smid en stor tyk trøje ovenpå. Par looket med nogle flade eller højhælede støvler. Herefter har du det perfekte vinteroutfit til kaffe med veninderne.

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

Gode råd til dig, der skal bygge nyt

At skulle bygge nyt er en spændende, men også omfattende proces, der kræver grundig planlægning og overvejelse af mange forskellige faktorer. Uanset om du...

Indretning med smukke vaser

Indretning med smukke vaser

At vælge de rette vaser til din indretning kan gøre en stor forskel i at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære i dit hjem. Vaser er ikke kun...