Tips til at vælge den bedste skærmstørrelse på dit TV

Sponsoreret

25 nov, 2021

Skærmstørrelsen er en fantastisk måde at indsnævre dine muligheder, når du leder efter en ny fladskærm. Men der er et par ting at tænke over, når det kommer til at vælge den rigtige størrelse. Er du i tvivl i forhold til, hvordan du vælger skærmstørrelsen, bør du læse med videre her.

Sådan vælger du den rigtige skærm

Hvor meget plads har jeg?

Hvis du kun har lidt vægplads, vil en stor skærm bare ikke fungere. Og hvis du har meget plads, så kan det sagtens være en god løsning med en stor skærm. Du skal altid tænke over pladsen samt rummets størrelse, da det kan hjælpe dig med at finde frem til skærmstørrelsen.

Hvor langt væk sidder jeg fra min fladskærm?

Dette er et andet sted, der er godt at starte. Jo større din fladskærm er, jo længere væk skal du sidde. Som en tommelfingerregel bør du gange skærmstørrelsen med 1,2 for at finde den perfekte afstand. Det vil altså sige, at hvis du har en 55-tommers fladskærm, bør du sidde 66 tommer (omkring 1,6-1,7 meter) fra fjernsynet.

Hvor i rummet skal mit fjernsyn være?

En anden ting, du bør overveje, er, hvor din fladskærm skal placeres henne. Skal den være lige i nærheden af en masse andre ting, eller har den en hel væg for sig selv? Dette kan også have meget at sige, når det kommer til størrelsen på skærmen. Det vigtigste er, at du kan se skærmen, så du kan få en god oplevelse.

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans – meget mere end arbejdsbukser

Jeans, eller cowboybukser, blev udviklet i 1800-tallets USA som et par slidstærke arbejdsbukser til skovarbejdere. Da patentet på bukserne udløb i 1908,...

3 gode råd til indretning af din entré

3 gode råd til indretning af din entré

Entréen er det første rum, du ser, når du træder ind i dit hjem. Derfor er det en fordel, at du gør dette rum både indbydende, smukt og funktionelt....